A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

Дата: 01.07.2016 14:28
Кількість переглядів: 928

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення Проекту рішення виконавчого комітету Гуменецької сільської ради "Про поширення дії цін тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та на нормативи питного водопостачання".

 

З метою забезпечення надання населенню Гуменецької  сільської якісних послуг з водопостачання та водовідведення в селах Гуменецької  сільської ради, комунальне підприємство „ЖИТЛОВОДГОСПРЕСУРС” Гуменецької сільської ради виносить  на публічне обговорення проект рішення виконавчого комітету Гуменецької сільської ради „Про поширення дії цін тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та на нормативи питного водопостачання „ і аналіз регуляторного впливу на необхідність встановлення тарифів (розміщено на сайті Гуменецької громади).

Пропозиції та зауваження будуть прийматися в письмовій формі від громадян, юридичних осіб  протягом місяця (з дня оприлюднення цього повідомення) до розробника проекту рішення комунального підприємства «ЖИТЛОВОДГОСПРЕСУРС» Гуменецької сільської ради за адресою: Хмельницька область, Кам'янець-Подільський р-н, с.Гуменці, вул. Першотравнева, 69, тел.0677496801.   

Директор КП «ЖИТЛОВОДГОСПРЕСУРС» Гуменецької сільської ради

Г.Л. Романюк

Завантажити РЕГУЛЯТОРНИЙ АКТ

Завантажити ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано