A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Соціальне співробітництво

Дата: 03.06.2016 13:23
Кількість переглядів: 932

3 червня 2016 року на базі управління Пенсійного фонду України в м.Кам'янці-Подільському Хмельницької області проведено виїзне засідання правління Пенсійного фонду України.

У заході взяли участь: керівництво центрального апарату ПФУ, начальники головних управлінь областей, члени правління Пенсійного фонду України та запрошені.

Фото без опису

Гості ознайомилися з роботою місцевого Управління, а також заслухали короткий звіт про роботу начальника управління Кацап З.В. У своєму виступі Зоя Володимирівна зазначила, зокрема, про тісне соціальне співробітництво Пенсійного фонду з Гуменецькою об’єднаною територіальною громадою.

При Центрі надання адміністративних послуг Гуменецької сільської ради створено віддалене робоче місце для фахівців Кам’янець-Подільського управління Пенсійного фонду. У визначений день, один раз в неділю, фахівець Управління здійснює прийом громадян у Гуменецькій ОТГ з питань пенсійного забезпечення та оформлення пенсій. Така співпраця є важливою для громади, адже на території сільської ради проживає 4535 пенсіонерів та 7751 особа працездатного віку.

Від Гуменецької ОТГ у зібранні взяв участь заступник сільського голови Говоровський В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано