A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День працівника освіти 2016

Дата: 01.10.2016 13:12
Кількість переглядів: 917

Учителювання – не фах, це покликання. Це відповідальна й невимовно виснажлива праця. Учитель увійшов у свідомість нашого народу як сіяч знань, мудрий наставник, добрий вихователь. Він завжди був і залишається символом Світла, Добра і Любові.

 

Наприкінці тижня працівники освіти Гуменецької об’єднаної територіальної громади відзначили професійне свято. Приємно, що на святкування приїхало 49 вихователів ДНЗ, 182 педагогічних працівники, 30 педагогів позашкільної освіти, 208 ветеранів педагогічної ниви, 152 техпрацівники, а також методисти та бухгалтери Відділу освіти, культури, спорту і туризму.

З вітальним словом виступили сільський голова Інна Григорівна Абдулкадирова та начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Лілія Олексіївна Срібняк. Вони привітали усіх присутніх зі святом, а кращим педагогам громади вручили грамоти та цінні подарунки.

У своєму виступі Інна Григорівна подякувала усім працівникам освіти. Теплі слова вдячності були адресовані ветеранам освітянської ниви, які перебувають на заслуженому відпочинку. Побажання успішної творчої діяльності прозвучали для молодих спеціалістів, що прийшли працювати в навчальні заклади громади у цьому навчальному році.

„Освітяни громади – це мудрі наставники, далекоглядні, самовіддані працівники. Це сильний творчий педагогічний потенціал, який впевнено йде в ногу з часом, активно працює над підвищенням ефективності навчально-виховного процесу. Але День працівників освіти за своїм значенням виходить далеко за межі суто професійних урочистостей. До освітянських справ причетні не лише ті, хто навчає і навчається, але й ті, хто працює для забезпечення освіти усім необхідним, а також ті, хто дбайливо стежить за учнівськими кроками своїх дітей та онуків. Тому освіта є справою всенародною, її будні та свята – це будні та свята всього нашого народу,” – зазначила у своєму вітальному слові Лілія Олексіївна.

переглянути відео


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано