A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Засідання творчої майстерні керівників шкіл області «Шлях до успіху»

Дата: 21.04.2017 12:45
Кількість переглядів: 806

Фото без опису

20 квітня 2017 року на базі Гуменецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» Гуменецької сільської ради відбулося засідання творчої майстерні керівників шкіл області «Шлях до успіху» на тему «Побудова розвивального середовища регіональної освіти в умовах становлення нової української школи».

 

Завідувач НМЦ координації методичних та загальноосвітніх установ і закладів освіти Кошка О. А. розкрила шляхи формування цілісного розвивального освітнього середовища навчального закладу. Буймістер Л. В., методист НМЦ координації методичних та з загальноосвітніх установ і закладів освіти ХОІПП, ознайомив із шляхами залучення батьків до навчально-виховного процесу.

Семінар вперше проводився в Гуменецькій об’єднаній громаді, тому учасники семінару з перших джерел ознайомилися з освітою громади, її сьогоденням та перспективами розвитку на майбутнє, а також поспілкувалися та задали різні питання голові громади Абдулкадировій І. Г. Про напрацювання та досягнення освітян в громаді розповіла начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Срібняк Л. О.

Директор Гуменецького НВК Ліна Пазюк представила колегам систему роботи шкільного освітнього середовища як територію зростання учителя та учня. Окремо зупинилася на співпраці педагогічного колективу школи, батьків та громадськості, що є запорукою ефективності навчально-виховного процесу.

В практичному модулі заступник директора з навчально-виховної роботи Монько Євгена провела ділову гру разом з учасниками її виробили модель «Школа успішної особистості».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

Фото без опису З основними напрямками компетентнісного підходу на уроках математики ознайомилися учасники семінару під час майстер-класу, який провів вчитель математики Роман Луцик.

Підтримку, сприяння розвитку та врахування здібностей та інтересів кожної дитини навчального закладу учасники семінару побачили під час виставки, проведеної керівником філії МАН Гуменецької сільської ради Тамарою Бзинко, літературної студії «Берегиня» Вітою Гужальською, керівником гуртка початково-технічного моделювання Оленою Костюк та досягненнями з легкої атлетики під керівництвом Миколи Дубчака.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Учасниками семінару визначено першочергові завдання щодо побудови розвивального середовища регіональної освіти в умовах становлення нової української школи.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано