A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

свято сіл Дубинка, Залісся Друге, Абрикосівка та Корчівка

Дата: 27.05.2016 12:40
Кількість переглядів: 1112

“Гріє душу село, моє рідне село”

Фото без опису

Доброї, щедрої, благословенної днини Вам, шановні добродії, доброчинці, друзі, гості нашого села. Зі святом вітаємо Вас! З Днем села!

Такими привітаннями звернулись ведучі свята сіл Дубинка, Залісся-2, Абрикосівка та Корчівка Гуменецької сільської ради об’єднаної територіальної громади. Адже в переддень та в День Святого Миколая Чудотворця (Миколая Великого), яке святкують 29 травня є престольним святом  в їхніх  селах. На свято були запрошені жителі сіл, голова Гуменецької сільської ради Інна Григорівна Абдулкадирова, старости сіл, депутати, підприємці та аматори народних колективів закладів культури Гуменецької сільської ради.

З привітанням до жителів сіл звернулась голова сільської ради Інна Григорівна, побажала всім присутнім, добробуту, благодатної долі, миру, спокою, злагоди, процвітання величному нашому роду і всіляких Божих благословінь. Також з привітанням звернулись: староста сіл Дубинка, Залісся-2 Сьомко Віталій Леонтійович та староста сіл Абрикосівка, Корчівка Костовська Оксана Миколаївна.

На святі були вручені подарунки усім жителям сіл від керівництва Гуменецької сільської ради ОТГ. А також відзначені подарунками наймолодші та найстарші жителі сіл, спортсмени, керівник гуртків, та іменинник-призовник.

Фото без опису

Зокрема в селі Дубинка наймолодша жителька Скавронська Злата Максимівна, найстарша жителька Лиськова Нюся Іванівна, чемпіонка області з шахів серед ветеранів Матковська Ольга Вікентіївна.

В селі Залісся-2 наймолодша жителька Мартиросян Лідія Хачиківна, найстарша жителька Корчак Зінаїда Лук’янівна, чемпіон району по міні-футболу серед команд першої ліги футбольна команда “ФОРА”, бронзовий призер чемпіонату району волейбольна команда “СТАРТ”, переможець Міжнародного турніру з боксу (Молдова) та неодноразовий переможець обласних турнірів Мартиросян Сєва, керівник гуртка “Початкового технічного моделювання” та “Аплікація соломкою” Лиськова Неля Йосипівна.

В селах Абрикосівка та Корчівка наймолодша жителька Масовець Вікторія Дмитрівна, найстарша жителька Блонська Броніслава Іванівна, іменинник-призовник Нікольцов Дмитро Леонідович.

На протязі свята аматори сцени сільських клубів вітали піснями, віршами, запальними танцями своїх односельців. Жителі сіл подякували за це прекрасне свято села.

На завершення свята ведучі звернулись до присутніх:

   - Шановні земляки, гості!

   - Щиро дякуємо всім Вам, що завітали на свято, нехай воно зігріє Ваші серця добром і залишить в них найкращі спогади і нехай всіх нас оберігає любов до рідної землі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано