A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Думанівську ЗОШ І-ІІ ступенів проатестовано

Дата: 13.05.2016 12:01
Кількість переглядів: 950

Фото без опису

Відповідно до частини 3 статті 40 Закону України «Про загальну середню освіту», Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх,  позашкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 30.01.2015 № 67,

відповідно до перспективного плану проведення державної  атестації в навчальних закладах Гуменецької об'єднаної територіальної громади на 2016-2026 роки затвердженого наказом відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради від 01.02.2016  №26-но та з метою вивчення реального стану організації та здійснення навчально-виховного процесу   з 18.04.2016 по 29.04.2016 відбулась державна атестація Думанівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

До складу експертної комісії ввійшли: Срібняк Л.О.- начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради, Луцик Н.В., Стефанюк О.М., Філякіна Н.В., Пиж Л.І. – методисти відділу, Сеник О.А.-головний бухгалтер, Костюк О.А. - практичний психолог Гуменецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія», Абдулкадирова І.Г. – голова Гуменецької сільської ради. До експертизи також були залучені Бельзак С.Б. – староста села Думанів та Крутікова В.В. – голова батьківського комітету школи.

Атестаційна експертна комісія вивчала стан організації навчально-виховного процесу, забезпечення та надання якісних освітніх послуг, забезпечення прав і законних інтересів його учасників, ознайомилась з презентацією роботи навчального закладу, реалізацією державної політики в галузі освіти, виконанням вимог чинного законодавства, завдань, визначених Національною доктриною розвитку освіти України у ХХІ столітті та ін.

Кожен член комісії мав змогу висловити свою думку про стан та перспективи розвитку навчального закладу.

За результатами атестаційної експертизи комісія відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради визнала Думанівську загальноосвітню школу І-ІІ  ступенів Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області атестованою терміном на 10 років з підтвердженням права на надання початкової загальної освіти, базової загальної середньої освіти та видачею документів про освіту державного зразка про відповідний рівень освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано