A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Пам'ять у серці жива

Дата: 10.05.2017 11:55
Кількість переглядів: 977

Щороку в травні ми відзначаємо День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та третій рік День пам’яті та примирення. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр.

Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над фашистами. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

 У с. Думанів теж вшанували тих, хто був свідками тих подій. Відбувся мітинг-спогад „Ніхто не забутий – пам’ять у серці жива” та учасниками художньої самодіяльності було дано святковий концерт.

На мітингу виступали сільський староста Сергій Бельзак, голова ради ветеранів Анатолій Олинець, майор запасу, член виконкому Гуменецької сільської ради Анатолій Білоус, директор Думанівського НВК, депутат Гуменецької сільської ради Віталій Свідер та менеджер „Енселко Агро” Марія Ярова.

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна і пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

Бібліотекар бібліотеки-філії с.Думанів В.А. Балицька

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Переглянути інші фото з цієї події


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано