A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Передача досвіду майбутнім бібліотекарям

Дата: 04.03.2018 11:45
Кількість переглядів: 1293

27 лютого у творчій лабораторії в Слобідко-Гуменецької філії КЗ «Гуменецька публічна бібліотека» відбулось заняття студентів з спеціальності «Бібліотечна справа» Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв.

Організатори проведення заняття – Булаєнко В. О., Никитюк С. С., Павлюк О. Я., викладачі бібліотечних дисциплін.

Директор КЗ «Гуменецька публічна бібліотека» Л.В.Кісляк розповіла присутнім про роботу бібліотек в громаді, про те, що на сучасному культурному просторі бібліотека має працювати у новому форматі і запроваджувати нові інноваційні форми роботи, щоб бути центром громадського життя і культурного спілкування.

Балицька В. А. поділилася досвідом роботи з питань організації бібліотечних фондів в умовах децентралізації.

Сороката І. М. познайомила з роботою бібліотеки, зокрема: річним та місячним планами роботи, формами обліку бібліотечної роботи, проведенням соціокультурних заходів, а також бібліотекар наголосила, що важливим аспектом роботи філії є співпраця з клубним закладом, ДНЗ, громадськими організаціями, з місцевим самоврядуванням.

Гарні слова про роботу на свою адресу почули працівники від старости села Ю.Й.Блажко.

Представники коледжу обговорили кроки подальшої співпраці у форматі підготовки бібліотечних кадрів, готових до роботи в нових умовах, перспективах створення на базі коледжу консалтингової служби з питань інноваційної роботи бібліотек та участі викладачів циклової комісії бібліотечних дисциплін у підвищенні кваліфікації бібліотекарів громади.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати Оголошення про переможця аукціону за методом зниження ціни з продажу комплексу та розташованої під ним земельної ділянки в с.Колубаївці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано