A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Шкільний автобус на Миколая

Дата: 20.12.2016 11:44
Кількість переглядів: 801

Фото без опису

19 грудня українці вшановують святого Миколая, людину, яка за життя творила багато добра. Не оминув цей святий і Заліський-2 навчально-виховний комплекс у складі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та дошкільного навчального закладу.

 

Не встигли діти порадіти подарункам, які знайшли зранку під подушками, як отримали новий подарунок для усієї шкільної родини, а саме – новенький шкільний автобус, який буде перевозити 13 школярів та 10 вихованців ДНЗ із с. Дубинка до с. Залісся Друге. Шкільний автобус – це, перш за все, безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості. Велика заслуга в цій благородній справі належить голові сільської ради Гуменецької об’єднаної територіальної громади Абдулкадировій Інні Григорівні. Саме за сприяння Інни Григорівни та за програмою «Шкільний автобус» Заліський-2 НВК отримав цей чудовий подарунок на день святого Миколая.

Фото без опису Вручали ключі від автобуса на урочистій лінійці начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради Срібняк Лілія Олексіївна та начальник загального відділу Гуменецької сільської ради Валяровський Михайло Вікторович. Зі словами подяки виступили староста села Сьомко Віталій Леонійович та директор НВК Костецький Валентин Іванович.

Від імені батьківського комітету, усієї шкільної родини ми хочемо подякувати всім, хто приклав зусилля для того, щоб цей красень-автобус перевозив наших школярів.

Нехай не згаснуть усмішки ніколи

На Ваших милих, лагідних вустах.

Нехай у всіх Вас буде світла доля

І діти наші – радістю для Вас.

Хай працюється Вам плідно,

Вашу працю цінять гідно.

Діти радість вам дарують,

Люди завжди вас цінують.

З повагою батьківський та педагогічний колективи Заліського-2 НВК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано