A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

12.08.2016 відкриття спортивного майданчика

Дата: 12.08.2016 11:17
Кількість переглядів: 4407

Фото без опису

12 серпня 2016 року у житті Гуменецької сільської ради відбулася важлива подія – урочисте відкриття футбольного міні-стадіону із штучним покриттям в селі Гуменці.

 

Цей прекрасно обладнаний майданчик став подарунком ПАТ «Подільський цемент» для школярів та дорослих жителів громади до річниці утворення Гуменецької об’єднаної громади. Тут юні спортсмени та футболісти зі стажем зможуть відточувати свою майстерність на тренуваннях та грати в футбол протягом усього року.

Фото без опису З щирими вітаннями на свято завітали шановані гості: голова правління ПАТ «Подільський цемент» Козленко С.А., почесний президент ПАТ «Подільський цемент» Дарчук С.І., директор офісу реформ з питань децентралізації в Хмельницькій області Яцковський С.В., голова Кам’янець-Подільської районної ради Бец Б.Б., голова Кам’янець-Подільської РДА Сукач В.О.; заступник начальника відділу з питань внутрішньої політики, адміністративно-територіального устрою та інформаційного забезпечення апарату Хмельницької обласної ради Панасюк М.В.; директор Хмельницького центру перепідготовки та перекваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування Баюк М.І. та голови об’єднаних громад Хмельницької області.

Почесне право перерізати стрічку і відкрити футбольне міні-поле було надане людям, яким небайдужа доля молодого покоління, які усвідомлюють ціннісну вагу спорту у вихованні фізично загартованого покоління українців та його найкращих моральних якостей – голові сільської ради Абдулкадировій І.Г., голові правління ПАТ «Подільський цемент» Козленку С.А., почесному президенту ПАТ «Подільський цемент» Дарчуку С.І., голові Кам’янець-Подільської районної ради Бецу Б.Б., голові Кам’янець-Подільської РДА Сукачу В.О.

Зі щирими словами вдячності до спонсорів та голови громади звернулися діти і в подарунок вручили торт у вигляді копії футбольного міні-поля.

Фото без опису Фото без опису 

Свято стало яскравою і незабутньою подією для дітей будь-якого віку. Тішили присутніх виступи малюків із ДНЗ «Дивограй», урочистим парадом пройшли через поле призери, чемпіони, переможці різних видів спорту сіл Гуменецької сільської ради.

Під звуки пісні «Команда юності нашої» присутні привітали ветеранів футболу сіл ради.

ПАТ «Подільський цемент» нікого на святі не залишив без подарунка. Спонсори приготували подарунки не тільки для переможців, а й для всіх учасників (повітряні кульки, футбольні м’ячі, футболки та інше з символікою підприємства).

Безліч задоволення отримували діти від різних забав, майстер-класів та солодких пригощань від спонсорів.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Не залишились поза увагою і старости сіл – кожному з них голова правління ПАТ «Подільський цемент» вручив діловий портфель. 

Фото без опису

Свято продовжилось фінальним турніром з міні-футболу між командами "Товтри" с.Нігин та "Подільські товтри" с.Вербка. Право провести перший удар надано голові правління ПАТ «Подільський цемент» Козленку С.А

Фото без опису На завершення церемонії відкриття міні-поля прозвучала пісня із побажаннями щастя, миру, спокою і злагоди в Україні у виконанні талановитої дівчини із села Вербка Руслани Степанюк.

Вдячні жителі Гуменецької сільської ради щиро дякують ПАТ «Подільський цемент» та голові Гуменецької сільської ради Абдулкадировій І.Г. за цінний подарунок – футбольне міні-поле та неперевершене свято!

переглянути інші фото

переглянути відео


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано