A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Благодійна акція «Готуємо дітей до школи»

Дата: 04.08.2017 11:10
Кількість переглядів: 947

Шановні громадяни Гуменецької ОТГ!

Щороку у серпні місяці в Хмельницькій області за ініціативи центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводиться благодійна акція «Готуємо дітей до школи».

Метою акції є забезпечення дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, перебувають у скрутному матеріальному становищі шкільною формою, спортивним одягом, взуттям, шкільним приладдям та необхідними канцтоварами.

Запрошуємо небайдужих жителів громади, благодійні фонди, громадські організації та підприємства долучитися до проведення акції та допомогти дітям відчути радість зустрічі зі школою.

Контактна особа:

Начальник відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Сипневич Володимир Васильович 0978924673.


Відділ соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю створений рішенням двадцять першої сесії Гуменецької сільської ради VIІ скликання від 26 червня 2017 року, і є структурним підрозділом Комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

Відділ у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, актами Президента України і Кабінету Міністрів України, наказами Мінсоцполітики, іншими нормативно-правовими актами з питань сім’ї, дітей та молоді, а також положенням про відділ соціальної роботи з сім’ями дітьми та молоддю.

Основними завданнями відділу є:

- проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини сімей, дітей та молоді;

- виявлення сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги;

- здійснення соціального супроводу сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, надання їм соціальних послуг за результатами проведеної оцінки потреб їх у таких послугах;

- забезпечення взаємодії із структурними підрозділами місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, а також залучення потенціалу територіальної громади до проведення соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано