A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Ми за чисте довкілля

Дата: 13.04.2017 08:58
Кількість переглядів: 2242

Фото без опису

Земля – це дім, у якому ми живемо! Дім, частиною якого ми є!

І як ми будемо себе у ньому поводити, залежатиме наше життя.

Сьогодні ми все частіше чуємо слова «екологія», «Забруднення навколишнього середовища», «забруднене довкілля»… У долі природи – наша доля, і ми повинні зробити усе для того, щоб допомогти рідній природі, тим самим зможемо продовжити життя у наступних поколіннях.

Що ж можемо ми зробити для навколишнього середовища? З чого треба почати свої дії? Як організувати роботу, щоб зберегти надбання природи у нашому регіоні? Задумуючись над екологічними проблемами світу, перш за все потрібно дбати про чистоту тієї території, на якій ми проживаємо. Саме такі думки, які актуальні у наш час, і спонукали розробити проект «Чисте довкілля – чисте сумління».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

У рамках цього проекту учні та працівники Колубаївської ЗОШ І-ІІ ступенів постійно дбають про чистоту пришкільної території. Проведено місячник «За чисте довкілля», зокрема, розчищено шкільний сад та побілено дерева, також працівники школи працювали над благоустроєм території Меморіалу присвяченого жертвам Голодомору та Другої Світової війни. Проведено акцію «Посади дерево» – було висаджено 10 саджанців молодих яблунь. Згідно плану виховної роботи у школі систематично проводяться різноманітні екологічні заходи.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Ми добре знаємо, як поводитись, щоб не нанести збитку природі, і багато говоримо про її захист. Станьмо розумними господарями на своїй Землі, і давайте будемо пам’ятати, що екологічне забруднення, як ланцюгова реакція, може призвести до екологічної катастрофи.

Фото без опису Струмок і чисте джерело,
Моря і океани...
І небо, холод і тепло,
І дощики, й тумани.
Верба, що сумно до ставка
Спустила довге гілля.
А в небі хмаронька легка –
Все це і є довкілля!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано