A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ДНЗ "Дивограй" 1 рік

Дата: 12.05.2017 08:43
Кількість переглядів: 1638

Фото без опису

05 травня 2016 року, рів­но рік тому, ма­ленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудо­ва­ного Гуменецького дошкільного навчального закладу «Дивограй», а оче­нята почали звикати до диво­виж­ного світу, де оселилося без­турботне дитинство.

Фото без опису Дитячий садок – це маленька країна, де свої закони, звичаї, традиції, свята. Найбільше з них – день народження дошкільного закладу. Великим святковим заходом відзначив свою першу річницю Гуменецький дошкільний навчальний заклад «Дивограй».
Фото без опису До свята тут підготувалися особливо старанно – гарно прибрали приміщення груп та актової зали. Незабутнє враження створювали святкова хода та радісний гомін дітлахів, привітні посмішки працівників закладу. І не обійшлося це свято без гостей, які прийшли привітати заклад з маленьким ювілеєм. До садочка завітала голова Гуменецької об’єднаної територіальної громади Абдулкадирова Інна Григорівна, яка привітала малюків та подарувала подарунки працівникам садочка.

Наш дошкільний заклад – це своєрідний «сад», у якому ми вирощуємо, плекаємо малюків; озброюємо їх знаннями, уміннями жити і бути щасливими у нашому суперечному світі, допомагаємо їм бути у злагоді із довкіллям та самим собою. І сподіваємось, що зерна, посіяні у садочку, обов’язково рясно проростуть.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Цікаво пригадати: УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ДИТЯЧОГО САДОЧКА "ДИВОГРАЙ" С.ГУМЕНЦІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано