A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Випускний бал у Гуменецькому ДНЗ «Дивограй»

Дата: 02.06.2016 08:12
Кількість переглядів: 1017

Ось і настав той день, якого чекали дорослі і діти.

Фото без опису

1 червня Гуменецький дошкільний навчальний заклад  «Дивограй»  проводжав до школи своїх випускників. Для всіх батьків ця подія радісна і сумна, бо вчорашні малята вже підросли, зміцніли, багато чого навчились і готові до шкільного життя.

 

Провести майбутніх першокласників прийшли багато гостей: батьки, бабусі, сестрички і братики, представники Гуменецької об’єднаної територіальної громади, працівники відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької об’єднаної територіальної громади, директор школи, перша вчителька та працівники дитсадочка.

З ніжними і щирими побажаннями до випускників звернулась завідувач Гуменецького ДНЗ «Дивограй» Наталія Петрівна Костюк  та вручила дипломи з нагоди закінчення  дошкільної освіти.

На це свято завітали секретар Гуменецької об’єднаної територальної громади Л.М. Слободян, яка вручила подарунки випускника, директор школи та перша вчителька майбутніх першокласників, які теж прийшли не з порожніми руками, а подарували необхідні речі для навчання у школі . Випускники пообіцяли що не підведуть своїх вихователів і старанно будуть навчатися у школі.

Голова батьтківського комітету подякувала працівникам дошкільного закладу за їх щоденну клопітку працю, а випускникам у своєму напутньому слові побажала, щоб вони поважали себе й інших, поважали і любили свій рід, були справжніми людьми.

Для нас ця подія радісна і водночас сумна. Ми раді, що наші малюки вже виросли і їм час іти до школи, а сумуємо, бо вони залишають дитячий садок, який став для них рідною домівкою.

Випуск – маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято має бути по-справжньому особливим і таким, що запам’ятовується. У святковій музичній залі маленькі випускники дякували чарівним вихователям, помічникам вихователів, та іншим працівникам  закладу. Обіцяли, що пречудових днів у садочку не забудуть ніколи в житті.

Фото без опису Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусіллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано