A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Всесвітній день дитини

Дата: 21.11.2017 20:40
Кількість переглядів: 6098

Організували для дітей свято у Думанівському НВК та ДНЗ „Дивограй” (с. Гуменці) «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та працівники культури в Великозаліському СБК.

У 1954 році Генеральна Асамблея ООН рекомендувала всім країнам ввести в практику святкування Всесвітнього дня дитини як дня світового братерства і взаєморозуміння дітей, присвяченого діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

Метою святкування Всесвітнього дня дитини є привернення уваги широкої громадськості, організацій та установ спрямованої на благополуччя дітей в усьому світі.
У Всесвітній день дитини проходять різноманітні заходи та благодійні акції на користь дітей.

Тому 20 листопада 2017 року, у Всесвітній день дитини, під керівництвом директора комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ольги Шевчук, працівниками відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю у Думанівському НВК та ДНЗ „Дивограй” с. Гуменці були проведені заходи серед дошкільнят з нагоди святкування даного свята із залученням казкових героїв.

Діти були приємно вражені, зарядились позитивною енергією та отримали багато позитивних емоцій, а також отримали маленькі подарунки.

У Всесвітній день дитини ми приєднуємося до цієї славної ініціативи і вітаємо всіх наших дітей! Вітаємо всіх, хто своєю працею і своєю наполегливістю зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в цьому юному середовищі! Зі святом Вас, і нехай цей день залишить у Вас тільки приємні спогади!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Захист дитинства у цілому світі
Це – місія честі, любові, добра.
Заради майбутнього треба нам жити,
Прекрасне і вічне нехай не вмера.

З нагоди Всесвітнього дня дитини в Великозаліському СБК було проведено конкурсно-розважальну програму: «Дитинство – золота пора». В заході приймали участь діти села і запрошені жителі. Розважальна програма пройшла з різними конкурсами та розвагами. Учасники мали гарні посмішки та жоден з них не був обділений подарунками.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю Турнір до Всесвітнього дня молоді в селі Нігин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано