A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Щодо забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей

Дата: 31.05.2017 19:38
Кількість переглядів: 755

На даний момент реалізується постанова КМУ від 19.10.2016 р. № 719 „Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей” (далі – Постанова).

Постановою передбачено надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення зокрема, для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, визначених пунктами 11-14 частини другої статті 7 Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, та осіб, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО, та потребують поліпшення житлових умов.

У разі потреби надання консультативної допомоги з даного питання звертайтеся до сільської ради за тел. 7-59-10 або за адресою: вул. Першотравнева, 69, с. Гуменці, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області.

Підготував спеціаліст-юрисконсульт загального відділу Л. Онуфрієв

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано