A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Кам’янець-Подільська окружна прокуратура інформує

Дата: 14.10.2022 13:46
Кількість переглядів: 137

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення  у кримінальному провадженні за фактом таємного викрадення чужого майна (крадіжка).

У ході досудового розслідування та судового розгляду встановлено, що упродовж травня-червня 2021 року, раніше неодноразово судимий 39-річний мешканець м. Кам’янець-Подільський, переслідуючи корисливий мотив, здійснив серію крадіжок на території дачних кооперативів Кам’янець-Подільського району. Об’єктами наживи зловмисник обирав як дороговартісні електроінструменти, побутову техніку, пневматичну зброю, так і продукти харчування та спиртні напої. Загальна сума викраденого становила понад 13 тис. грн.

Дунаєвецький районний суд погодився з позицією прокурорів щодо доведеності вини обвинуваченого та вироком суду визнав його винуватим у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі, а також стягнув на користь держави 21 тис. грн процесуальних витрат на залучення експертів. Викрадене майно, згідно рішення суду, буде повернуте власникам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано