A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

17 сесія VIII скликання 11.02.2022

Дата: 11.02.2022 14:58
Кількість переглядів: 283

Перелік рішень
сімнадцятої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 11 лютого 2022 року

Рішення 1 Звіт про виконання сільського бюджету за 2021 рік.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2022 рік.
Рішення 3 Про затвердження Програми забезпечення якісного виконання заходів щодо реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення управління соціального захисту населення Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації на 2022-2024 роки.
Рішення 4 Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян Гуменецької сільської ради залізничним транспортом приміського сполучення на 2022-2025 роки.
Рішення 5 Про затвердження Програми сприяння роботі Кам’янець-Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо перевезення громадян, що направляються для проходження строкової військової служби, військової служби за контрактом у Збройні Сили України та військовозобов’язаних, що призиваються на навчальні збори на 2022 рік.
Рішення 6 Про виконання Програми організації та проведення громадських робіт на території Гуменецької сільської ради за 2021 рік.
Рішення 7 Про виконання Програми перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах автомобільним транспортом та відшкодування витрат за здійснені перевезення по Гуменецькій сільській раді за 2021 рік.
Рішення 8 Про виконання Програми забезпечення надходжень до бюджету усіх рівнів, створення сприятливих умов платникам податків та належного їх обслуговування за 2019-2021 роки.
Рішення 9 Про виконання комплексної Програми соціального захисту населення Гуменецької сільської ради за 2019-2021 роки.
Рішення 10 Про виконання Програми підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради за 2021 рік.
Рішення 11 Про виконання Програми зайнятості населення Гуменецької сільської ради за 2021 рік.
Рішення 12 Про затвердження типового договору про закріплення майна комунальної власності Гуменецької сільської ради на праві оперативного управління.
Рішення 13 Про затвердження типового договору про закріплення майна комунальної власності Гуменецької сільської ради на праві господарського відання.
Рішення 14 Про закріплення на праві оперативного управління та господарського відання нерухомого майна, яке перебуває в комунальній власності Гуменецької сільської ради.
Рішення 15 Про затвердження Положення про оренду комунального майна Гуменецької сільської ради.
Рішення 16 Про затвердження примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Гуменецької сільської ради.
Рішення 17 Про включення комунального майна до переліку першого та другого типу.
Рішення 18 Про надання згоди на прийняття в комунальну власність сільської ради майна.
Рішення 19 Про розірвання договорів оренди.
Рішення 20 Про продаж автомобіля УАЗ 469Б.
Рішення 21 Про продаж екскаватора ЕО-2621В.
Рішення 22 Про погодження переліку об’єктів, на яких порушники закону будуть виконувати громадські роботи та видів таких робіт.
Рішення 23 Про погодження переліку об’єктів, на яких порушники закону будуть виконувати суспільно-корисні роботи та видів таких робіт.
Рішення 24 Про надання дозволу на розробку детального плану території.
Рішення 25 Про намір передачі в оренду гідроспоруди.
Рішення 26 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Гуменецької сільської ради та її виконавчих органів.
Рішення 27 Про надання дозволу на будівництво (встановлення) теплогенераторної, яка працює на твердому паливі для опалення закладу освіти в селі Залісся Друге.
Рішення 28 Про переміщення дошкільного відділення Залісько?2 навчально-виховного комплексу у складі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради.
Рішення 29 Про переміщення Циківського закладу дошкільної освіти «Сонечко».
Рішення 30 Про зміну юридичної адреси Циківського закладу дошкільної освіти «Сонечко» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Статуту у новій редакції.
Рішення 31 Про зміну юридичної адреси Абрикосівського закладу дошкільної освіти «Перлинка» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Статуту у новій редакції.
Рішення 32 Про зміну юридичної адреси Пудловецького закладу дошкільної освіти «Журавлик» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Статуту у новій редакції.
Рішення 33 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 34 Про намір закриття з подальшим вилученням з базової мережі структурних підрозділів комунального закладу «Гуменецька публічна бібліотека» Гуменецької сільської ради.
Рішення 35 Про затвердження вартості платних послуг, які надаються закладами культури та екскурсійних послуг на об’єктах Гуменецької сільської територіальної громади.
Рішення 36 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Белінській Ірині Миколаївні.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Боднар Олені Миколаївні.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Буга Валентині Анатоліївні.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Вербовому Вадиму Вікторовичу.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Визновичу Степану Георгійовичу.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Височанській Світлані Володимирівні.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Вініцькій Валентині Миколаївні.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села  Дубинка гр. Вітвіцькій Анні Анатоліївні.
Рішення 45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Вітвіцькій Інні Іванівні.
Рішення 46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Гайдамаченко Мар’яні Олександрівні.
Рішення 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Дибко Володимиру Миколайовичу.
Рішення 48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Завацькій Ганні Павлівні.
Рішення 49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Завацькому Олександру Олександровичу.
Рішення 50 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Каласюк Лесі Францівні.
Рішення 51 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Карповій Майї Йосипівні.
Рішення 52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Кирик Вадиму Дмитровичу.
Рішення 53 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Корчистій Наталії Володимирівні.
Рішення 54 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Костецькому Олегу Олеговичу.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Коханку Дмитру Олександровичу.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Коханку Євгенію Афанасійовичу.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Коханку Олександру Євгеновичу.
Рішення 58 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Лиськову Руслану Станіславовичу.
Рішення 59 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Лубенецькому Володимиру Володимировичу.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Голосків гр. Лучинському Вадиму Вікторовичу.
Рішення 61 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Пудлівці гр. Люзняк Тетяні Сергіївні.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мазуру Василю Васильовичу.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Гуменці гр. Мазуру Юрію Володимировичу.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Майструку Івану Анатолійовичу.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Маковському Олександру Володимировичу.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мамчуру Вадиму Миколайовичу.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Мостовому Андрію Володимировичу.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Назарову Сергію Васильовичу.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Неробі Миколі Петровичу.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Гуменці гр. Осіпчуку Андрію Миколайовичу.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Гуменці гр. Пасічник Нелі Михайлівні.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Поворознік Дар’ї Володимирівні.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Похольчук Людмилі Іванівні.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Починок Людмилі Анатоліївні.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Ратушняку Миколі Вікторовичу.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Цикова гр. Рибак Юлії Арсентівні.
Рішення 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Цикова гр. Ріпак Яні Олександрівні.
Рішення 78 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Цикова гр. Русецькій Нелі Анатоліївні.
Рішення 79 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Слободяну Володимиру Миколайовичу.
Рішення 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Тернавка гр. Сосновському Валентину Леонідовичу.
Рішення 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Стасюк Катерині Володимирівні.
Рішення 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Улянівка гр. Тетерваку Анатолію Тимофійовичу.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Ткачуку Максиму Васильовичу.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Дубинка гр. Шматко Юлії Дмитрівні.
Рішення 85 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Богданову Віктору Васильовичу.
Рішення 86 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Боднарчук Світлані Михайлівні.
Рішення 87 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бойко Катерині Володимирівні.
Рішення 88 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Возній Євгені Володимирівні.
Рішення 89 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Дубчаку Миколі Миколайовичу.
Рішення 90 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Комарницькому Дмитру Віталійовичу.
Рішення 91 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Лубенецькому Володимиру Володимировичу.
Рішення 92 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Макаревич Олександрі Олександрівні.
Рішення 93 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мельник Надії Михайлівні.
Рішення 94 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Навроцькій Олені Миколаївні.
Рішення 95 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Назарову Сергію Васильовичу.
Рішення 96 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Нижник Олені Анатоліївні.
Рішення 97 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Подшиваловій Тетяні Олексіївні.
Рішення 98 Про передачу гр. Добровольській Нілі Віталіївні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 99 Про передачу гр. Михайловій Ганні Володимирівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 100 Про передачу гр. Ясінській Галині Іванівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 101 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність гр. Гриневича Володимира Володимировича.
Рішення 102 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність гр. Храбуст Інни Іванівни.
Рішення 103 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Голосків, вулиця Жовтнева.
Рішення 104 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Бабійчук Тетяни Михайлівни.
Рішення 105 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Голосків гр. Безносюк Віти Михайлівни.
Рішення 106 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Боднарчука Миколи Григоровича.
Рішення 107 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Бойка Петра Макаровича.
Рішення 108 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Малозалісся гр. Бригадир Тетяни Іванівни.
Рішення 109 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Карачківці гр. Гніздовської Наталії Миколаївни.
Рішення 110 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Малозалісся гр. Грач Наталії Михайлівни.
Рішення 111 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Дволінського Ігоря Петровича.
Рішення 112 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Дволінського Сергія Петровича.
Рішення 113 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Джур Ірини Володимирівни.
Рішення 114 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Дюкарева Максима Віталійовича.
Рішення 115 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Колубаївці гр. Желіховського Петра Васильовича.
Рішення 116 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Ілишин Віри Іванівни.
Рішення 117 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Кирилюк Зої Дем’янівни.
Рішення 118 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Кондратюка Михайла Олександровича.
Рішення 119 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Корецької Олени Валеріївни.
Рішення 120 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Коротун Лілії Миколаївни.
Рішення 121 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Косінської Катерини Миколаївни.
Рішення 122 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Левицького Володимира Петровича.
Рішення 123 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Максюти Івана Корнійовича.
Рішення 124 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Улянівка гр. Маньковського Михайла Тарасовича.
Рішення 125 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Мельнечук Ганни Франківни.
Рішення 126 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Мельника Станіслава Борисовича.
Рішення 127 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами селища Сахкамінь гр. Мойсеєвої Наталії Валентинівни.
Рішення 128 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Навроцької Катерини Василівни.
Рішення 129 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Колубаївці гр. Пащенко Галини Йосипівни.
Рішення 130 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Політової Любов Степанівни.
Рішення 131 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Ревеги Віктора Антоновича.
Рішення 132 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Сич Інни Василівни.
Рішення 133 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Нігин гр. Сільвеструк Алли Броніславівни.
Рішення 134 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Скрипника Дмитра Олеговича.
Рішення 135 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Стоянової Олесі Олександрівни.
Рішення 136 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Стояновського Ігоря Анатолійовича.
Рішення 137 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами селища Сахкамінь гр. Усова Григорія Алімовича.
Рішення 138 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Цикова гр. Януль Володимира Юрійовича.
Рішення 139 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 140 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 141 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 142 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 143 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 144 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 145 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 146 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 147 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Абрикосівка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 148 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Великозалісся Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 149 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Вербка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 150 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Голосків Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 151 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 152 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Дубинка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 153 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Думанів Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 154 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Залісся Друге Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 155 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Киселівка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 156 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Колубаївці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 157 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Корчівка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 158 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Лисогірка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 159 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Малозалісся Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 160 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Нігин Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 161 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Привороття Друге Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 162 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Пудлівці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 163 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту селища Сахкамінь Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 164 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Слобідка-Гуменецька Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 165 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Супрунківці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 166 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Тернавка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 167 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Улянівка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 168 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Цикова Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 169 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Білому Миколі Миколайовичу.
Рішення 170 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Пудлівці гр. Білоус Анастасії Ігорівні.
Рішення 171 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Вербовому Миколі Михайловичу.
Рішення 172 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Винник Віталії Вікторівні.
Рішення 173 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність за межами села Нігин гр. Виселовському Миколі Миколайовичу.
Рішення 174 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Пудлівці гр. Воронюк Аллі Михайлівні.
Рішення 175 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Пудлівці гр. Воронюк Миколі Костянтиновичу.
Рішення 176 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Карому Віктору Петровичу.
Рішення 177 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Комарницькому Дмитру Віталійовичу.
Рішення 178 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Комендантову Сергію Прокоповичу.
Рішення 179 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Корчинській Людмилі Миколаївні.
Рішення 180 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Лиськовій Ірині Михайлівні.
Рішення 181 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Пудлівці гр. Люзняк Майї Борисівні.
Рішення 182 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Матковській Наталії Миколаївні.
Рішення 183 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Поляковій Наталії Євгенівні.
Рішення 184 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Семенюк Валентині Володимирівні.
Рішення 185 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Пудлівці гр. Турніцькій Оксані Артурівні.
Рішення 186 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Хапіцькій Антоніні Степанівні.
Рішення 187 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Холодюк Світлані Анатоліївні.
Рішення 188 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Чупруну Миколі Миколайовичу.
Рішення 189 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлової будівлі (магазину) в межах села Голосків гр. Становській Галині Олександрівні.
Рішення 190 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Ткачук Олені Володимирівні.
Рішення 191 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Хмелюку Сергію Григоровичу.
Рішення 192 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Думанів гр. Воєвутко Любов Іванівні.
Рішення 193 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Думанів гр. Трачук Лілії Вікторівні.
Рішення 194 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах села Абрикосівка гр. Мазур Михайліні Миколаївні.
Рішення 195 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Гулінському Олександру Сергійовичу.
Рішення 196 Про відмову у наданні дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність на території сільської ради.
Рішення 197 Про виконання плану роботи сільської ради за ІІ півріччя 2021 року. 
Рішення 198 Про надання матеріальної допомоги учасникам бойових дій в Афганістані.
Рішення 199 Про надання матеріальної допомоги жінкам: вдовам ВВв, учасникам бойових дій, інвалідам, матерям-героїням, працівникам-ветеранам сільської ради та орденоносцям.
Рішення 200 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 201 Про надання дозволу на виготовлення плану території.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано