A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Термінове звернення голови Гуменецької сільської територіальної громади до жителів громади

Дата: 24.02.2022 11:29
Кількість переглядів: 1525

Шановні жителі Гуменецької сільської територіальної громади! У зв’язку із подіями, які стались вранці 24.02.2022 року в наші державі, введено військовий стан.

Сьогодні о 9:00 ранку було екстрено скликано 18 (позачергову) сесію сільської ради на якій вирішувались питання подальших дій в умовах військового стану. На сесії були присутні депутати, керівники виконавчого апарату сільської ради, старости старостинських округів, директори усіх закладів освіти, працівники соціальних служб.

На засіданні було вирішено низку питань зокрема:

  1. Недопущення серед населення громади паніки.

  2. Доручено депутатам сільської ради та старостам старостинських округів здійснювати моніторинг продуктів харчування в магазинах громади з метою недопущення дефіциту продуктів першої необхідності.

  3. Усі заклади освіти громади переведено на дистанційний режим роботи з 24.02.2022 року.

Звертаюсь до Вас шановні жителі громади!

Насамперед, зберігайте спокій. По мірі можливості залишайтесь у своїх домівках. Прохання на всяк випадок зібрати «тривожні валізи». Підготувати в своїх господарствах підвальні приміщення в яких запастись теплим одягом, необхідними продуктами харчування, медикаментами. Також будьте пильними та уважними в своїх населених пунктах щодо появи незнайомих та підозрілих осіб (можливо зодягнених у військову форму та з наявністю червоної стрічки на будь-якій частині тіла) у разі виявлення яких терміново повідомляйте правоохоронні органи, депутатів громади, старостів старостинських округів, працівників виконавчого апарату сільської ради.

Разом з тим, закликаю Вас вірити у силу та міць наших Збройних Сил України та незалежність нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано