A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Міжобласний турнір з футзалу серед дівчат «Різдвяні канікули»

Дата: 12.01.2022 11:41
Кількість переглядів: 363

3-4 січня 2022 року у м. Хмельницький відбувся міжобласний турнір з футзалу серед дівчат «Різдвяні канікули». У змаганнях взяли участь команди "Прикарпаття" м. Івано-Франківськ, ДК Академія української асоціації футболу м. Київ, ВО ДЮСШ "Нива" м. Вінниця, ДЮСШ №3 м. Івано-Франківськ, «Буг-Сокаль» Львівської області, ДЮСШ м. Славута «Олімп» Жванецька СТГ, команди ДЮСШ №1 м. Хмельницький та команди ДЮСШ «Лідер» Гуменецької СТГ старшої та молодшої вікових категорій.

Команда ДЮСШ «Лідер» молодшої вікової категорії у фінальному матчі зустрілась з командою «Буг-Сокаль» Львівської області. Перемагаючи після першого тайму 1:0, у другому львів’янки перехопили ініціативу та відзначились трьома забитими м’ячами. За одну хвилину до завершення зустрічі наші футзалістки відквитали один м’яч. А на останній секунді гри Тіна Лагодзінська мала зрівнювати рахунок, але з п’яти метрів влучила у воротаря. У підсумку поразка 2:3 та друге місце. Найрезультативнішою гравчинею нашої команди стала Тіна Лагодзінська, яка відзначилась шістьма забитими м’ячами.

Команда ДЮСШ «Лідер» старшої вікової категорії в призові місця не потрапила, але дівчата здобули неоціненний досвід гри з сильними суперницями. Кращою гравчинею нашої команди визнано Ольгу Хімнюк.

Команди ДЮСШ «Лідер» були нагородженні кубком, грамотами, цінними та солодкими подарунками, а також спортивною атрибутикою.

Готували команду тренери-викладачі ДЮСШ «Лідер» Дорож О.В. та Балла В.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано