A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Дата: 11.11.2021 13:26
Кількість переглядів: 659

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

1. Планована діяльність

Планованою діяльністю передбачається продовження видобування суглинків, глин і мергелів (Колубаївська ділянка) з подальшим розширенням існуючих меж кар’єру (Колубаївська-2), що потребує відведення  для цього земельних ділянок в межах гірничого відводу (206,46 га) зі зміною їх цільового призначення на землі промисловості. Необхідна площа цих земель – 86,9 га. Проєктна потужність кар’єру: глини та суглинки – 550,0 тис.т/рік, мергель – 550,0 тис.т/рік, середньорічне виконання 8,3 тис. м3 розкривних робіт. Термін експлуатації кар’єру станом на 01.01.2021 року: по мергелю – 54,4 роки, по глинам та суглинкам – 45,8 років.

Родовище розробляється по транспортній системі розробки з паралельним просуванням фронту робіт та зовнішнім відвалоутворенням… (читати оголошення повністю (pdf))


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано