A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 17.09.2021 08:24
Кількість переглядів: 492

Повна назва документа державного планування: «Детальний план території для будівництва закладу загальної середньої освіти Голосківської ЗОШ I-III ступенів Гуменецької сільської ради Кам`янець-Подільського району Хмельницької області».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Гуменецька сільська рада. Юридична адреса: Хмельницька обл., Кам`янець-Подільський р-н, с. Гуменці, вул. Першотравнева, 69; електронна пошта: gumentskarada@ukr.net

Передбачувана процедура громадського обговорення: Відповідно до ст. 10 та ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки розпочато з дня оприлюднення повідомлення в двох друкованих засобах масової інформації та триватиме до 02 жовтня 2021 року.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Ознайомитися з повним текстом заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території, можна за адресою: Хмельницька обл., Кам`янець-Подільський р-н, с. Гуменці, вул. Першотравнева, 69 та на офіційному сайті Гуменецької сільської ради - https://gumenetska-gromada.gov.ua/

Подати свої зауваження та пропозиції можна до Гуменецької сільської ради.

Строк подання зауважень та пропозицій здійснюється до 02 жовтня 2021 року. Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.


Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано