A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

11 сесія VIII скликання 27.08.2021

Дата: 21.09.2021 09:07
Кількість переглядів: 404

Перелік рішень
одинадцятої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 27 серпня 2021 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.
Рішення 2 Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування Люзняку Олександру Миколайовичу.
Рішення 3 Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування Романюк Галині Леонідівні.
Рішення 4 Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування Сікорі Юрію Володимировичу.
Рішення 5 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок.
Рішення 6 Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах.
Рішення 7 Про намір передачі в оренду частини нежитлової будівлі.
Рішення 8 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
Рішення 9 Про визнання рішення сесії Гуменецької сільської ради таким, що втратило чинність.
Рішення 10 Про зміну назви Вербецької загальноосвітньої школи І?ІІ ступенів Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на Вербецьку гімназію (зі структурним підрозділом початкова школа) Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 11 Про зміну назви Думанівського навчально-виховного комплексу у складі загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на Думанівську гімназію (зі структурними підрозділами початкова школа та дошкільний підрозділ) Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 12 Про зміну назви Колубаївського навчально-виховного комплексу у складі загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на Колубаївську гімназію (зі структурними підрозділами початкова школа та дошкільний підрозділ) Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 13 Про зміну назви Сахкамінської загальноосвітньої школи І?ІІ ступенів Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на Сахкамінську гімназію (зі структурним підрозділом початкова школа) Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 14 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 15 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Щипанському Івану Адольфовичу.
Рішення 17 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Щипанському Івану Адольфовичу.
Рішення 18 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Каласюк Лесі Францівні.
Рішення 19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мазепі Тетяні Михайлівні.
Рішення 20 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Матвійчуку Миколі Михайловичу.
Рішення 21 Про передачу гр. Бєлоножкіну Володимиру Костянтиновичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 22 Про передачу гр. Магдюк Лілії Романівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Антонюку Сергію Володимировичу.
Рішення 24 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Бзинко Віталію Миколайовичу.
Рішення 25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Бзинко Ганні Василівні.
Рішення 26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Боднарчук Тетяні Петрівні.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Бойко Ользі Володимирівні.
Рішення 28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Босенко Олені Євгеніївні.
Рішення 29 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Гаврилишину Ярославу Валерійовичу.
Рішення 30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Гаврилишиній Лілії Іванівні.
Рішення 31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Гончаруку Андрію Васильовичу.
Рішення 32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гончаруку Василю Олександровичу.
Рішення 33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства та надання її у власність гр. Гончарук Ользі Олександрівні.
Рішення 34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Дацко Валентині Володимирівні.
Рішення 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Дволінській Ірині Олександрівні.
Рішення 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Ергешову Рустаму Султанбековичу.
Рішення 37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Ергешовій Олександрі Олегівні.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Єзерніцькому Володимиру Анатолійовичу.
Рішення 39 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Завадській Вірі Федорівні.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Кащуку Петру Антоновичу.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Ковтуняку Олегу Олександровичу.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Ковтуняку Олександру Семеновичу.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Колосюк Антоніні Григорівні.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Колосюк Юлії Юріївні.
Рішення 45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Корчистому Володимиру Борисовичу.
Рішення 46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Кубову Віталію Юрійовичу.
Рішення 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Кундильовському Миколі Миколайовичу.
Рішення 48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Лашевич Валентині Йосипівні.
Рішення 49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Литвинюк Юлії Володимирівні.
Рішення 50 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Луцик Христині Іванівні.
Рішення 51 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Люзняк Алісі Григорівні.
Рішення 52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Михайловій Галині Іванівні.
Рішення 53 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Несват Сергію Вадимовичу.
Рішення 54 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Олійник Єфросинії Михайлівні.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Гуменці гр. Онуфрієву Олексію Олександровичу.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Гуменці гр. Онуфрієвій Ліані Олегівні.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Продану Віктору Юрійовичу.
Рішення 58 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Пшетаковському Ігорю Олександровичу.
Рішення 59 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Розум’яку Івану Володимировичу.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Розум’як Інні Сергіївні.
Рішення 61 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Розум’яку Олегу Миколайовичу.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Розум’як Тетяні Миколаївні.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Ружицькій Марії Юріївні.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Сіньковій Валентині Миколаївні.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Сіньковій Яні Миколаївні.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Скавронській Аліні Володимирівні.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Скавронському Олексію Володимировичу.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Сливі Віктору Вікторовичу.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Слободяну Валентину Володимировичу.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Стрельбіцькій Наталії Дмитрівні.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Стрельбіцькому Віталію Володимировичу.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Томін Світлані Володимирівні.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Турик Оксані Володимирівні.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства та надання її у власність гр. Циганюк Наталії Миколаївні.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Чистяк Євгені Володимирівні.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Чоп’як Олені Іванівні.
Рішення 77 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Шабаранській Тетяні Володимирівні.
Рішення 78 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Шавардаку Ярославу Васильовичу.
Рішення 79 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Гуменці гр. Шевчуку Францу Банадійовичу.
Рішення 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Юрковській Людмилі Григорівні.
Рішення 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Яловику Анатолію Григоровичу.
Рішення 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Яловик Вікторії Миколаївні.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Бабій Євгени Олексіївни.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Біхнюк Оксани Валентинівни.
Рішення 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Великозалісся гр. Москаленка Анатолія Івановича.
Рішення 86 Про передачу гр. Боберському Вадиму Вікторовичу та гр. Запороцькій Лілії Вікторівні у спільну часткову власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 87 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мазуру Василю Васильовичу.
Рішення 88 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мазур Марії Володимирівні.
Рішення 89 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стефанюку Володимиру Івановичу.
Рішення 90 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Коротун Миколі Володимировичу.
Рішення 91 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Антоновій Аліні Миколаївні.
Рішення 92 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Балахіну Віталію Аркадійовичу.
Рішення 93 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Борисюку Віталію Михайловичу.
Рішення 94 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Качуру Вадиму В’ячеславовичу.
Рішення 95 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Лівіцькому Андрію Михайловичу.
Рішення 96 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Лободі Віталію Миколайовичу.
Рішення 97 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Слободяну Андрію Володимировичу.
Рішення 98 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Сьомку Леонтію Іполитовичу.
Рішення 99 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Ткачовій Лілії Миколаївні.
Рішення 100 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Яловику Валерію Анатолійовичу.
Рішення 101 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці гр. Звереву Олександру Олександровичу.
Рішення 102 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Білому Владиславу Валентиновичу.
Рішення 103 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Бродзянській Антоніні Антонівні.
Рішення 104 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Буга Валентині Анатоліївні.
Рішення 105 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Вербовому Вадиму Вікторовичу.
Рішення 106 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Визновичу Степану Георгійовичу.
Рішення 107 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Вітвіцькій Анні Анатоліївні.
Рішення 108 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Вітвіцькій Інні Іванівні.
Рішення 109 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Возній Євгені Володимирівні.
Рішення 110 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Гайдамаченко Мар’яні Олександрівні.
Рішення 111 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Гелеватому Михайлу Володимировичу.
Рішення 112 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Грищук Ірині Антонівні.
Рішення 113 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Дідик Лілії Анатоліївні.
Рішення 114 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ізовіт Леоніду Григоровичу.
Рішення 115 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Карповій Майї Йосипівні.
Рішення 116 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Кирику Вадиму Дмитровичу.
Рішення 117 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Лиськову Руслану Станіславовичу.
Рішення 118 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лобачевському Олександру Костянтиновичу.
Рішення 119 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лобачевському Сергію Костянтиновичу.
Рішення 120 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Мельнечук Ганні Франківні.
Рішення 121 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Михайловій Людмилі Йосипівні.
Рішення 122 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мозолюку Іллі Валентиновичу.
Рішення 123 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Мостовому Андрію Володимировичу.
Рішення 124 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мрачковського Миколи Михайловича.
Рішення 125 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мялковській Ользі Василівні.
Рішення 126 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Пахоленко Анатолію Івановичу.
Рішення 127 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Похольчук Людмилі Іванівні.
Рішення 128 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Починок Людмилі Анатоліївні.
Рішення 129 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Приймаку Андрію Михайловичу.
Рішення 130 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Свірідову Андрію Івановичу.
Рішення 131 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Ситар Галині Василівні.
Рішення 132 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Слободяну Володимиру Миколайовичу.
Рішення 133 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Стасюк Катерині Володимирівні.
Рішення 134 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стефанцову Григорію Васильовичу.
Рішення 135 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Улянівка гр. Тетерваку Анатолію Тимофійовичу.
Рішення 136 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Ткачуку Максиму Васильовичу.
Рішення 137 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Федорчуку Юрію Сергійовичу.
Рішення 138 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фойдюку Василю Олександровичу.
Рішення 139 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Шматко Юлії Дмитрівні.
Рішення 140 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Ясінському Дмитру Івановичу.
Рішення 141 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 142 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для будівництва базової станції стільникового зв’язку мережі «Київстар» за межами села Думанів.
Рішення 143 Про перейменування вулиць населених пунктів Гуменецької сільської ради.
Рішення 144 Про внесення змін до складу та чисельності виконавчого комітету Гуменецької сільської ради.
Рішення 145 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 146 Про надання матеріальної допомоги.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано