A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

10 сесія VIII скликання 05.08.2021

Дата: 09.08.2021 10:22
Кількість переглядів: 442

Перелік рішень
деcятої сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 05 серпня 2021 року

Рішення 1 Про визнання повноважень депутата Гуменецької сільської ради VIII скликання.
Рішення 2 Звіт про виконання сільського бюджету за І півріччя 2021 року.
Рішення 3 Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.
Рішення 4 Про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років об’єктів соціально-культурного призначення та комунального господарства Гуменецької сільської ради.
Рішення 5 Про перейменування вулиць населених пунктів Гуменецької сільської ради.
Рішення 6 Про надання земельних ділянок в оренду.
Рішення 7 Про розірвання договору оренди землі.
Рішення 8 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду.
Рішення 9 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди.
Рішення 10 Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2022 рік.
Рішення 11 Про співробітництво Гуменецької сільської ради з управлінням соціального захисту населення Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Хмельницької області у формі делегування виконання окремих завдань.
Рішення 12 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 13 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Супрунківці гр. Білобровій Ілоні Олександрівні.
Рішення 14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Матковському Олександру Вікторовичу.
Рішення 15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Потапову Володимиру Петровичу.
Рішення 16 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Абрикосівка гр. Хапко Емілії Петрівні.
Рішення 17 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Адамовичу Миколі Михайловичу.
Рішення 18 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Васильченку Олександру Юрійовичу.
Рішення 19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Костюк Галині Вікторівні.
Рішення 20 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кривоносюк Інні Василівні.
Рішення 21 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кулешову Данилу Валерійовичу.
Рішення 22 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Надольському Йосипу Івановичу.
Рішення 23 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Потапову Володимиру Петровичу.
Рішення 24 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Тимофіїву Валерію Вікторовичу.
Рішення 25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення землі.
Рішення 26 Про передачу гр. Муляр Валентині Петрівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення та передачі у приватну власність земельної ділянки за межами села Нігин гр. Лубко Олександру Степановичу.
Рішення 28 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Олійник Крістіні Сергіївні.
Рішення 29 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Погоржельському Тимофію Володимировичу.
Рішення 30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Дубинка гр. Романюк Галині Михайлівні.
Рішення 31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Сакало Надії Антонівні.
Рішення 32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Сакало Оксані Олександрівні.
Рішення 33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Фаріонік Яні Миколаївні.
Рішення 34 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Березовського Олександра Миколайовича.
Рішення 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Блажка Петра Васильовича.
Рішення 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Грушко Тетяни Валеріївни.
Рішення 37 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Драчової Людмили Анатоліївни.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Заводного Ігоря Петровича.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Зацерковної Ольги Михайлівни.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Ільніцької Іви Леонідівни.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Ковальчук Емілії Казимирівни.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Козловської Ольги Вікторівни.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Косінського Павла Ігоровича.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Левчук Олени Анатоліївни.
Рішення 45 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Матвійчука Олександра Анатолійовича.
Рішення 46 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Голосків гр. Мінькевичу Дмитру Михайловичу.
Рішення 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Голосків гр. Мінькевич Ларисі Миколаївні.
Рішення 48 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Онуфрієвої Ліани Олегівни.
Рішення 49 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Онуфрієва Олексія Олександровича.
Рішення 50 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Охоти Валентини Іванівни.
Рішення 51 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Пилюйко Андрія Леонідовича.
Рішення 52 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Попіль Людмили Миколаївни.
Рішення 53 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Пюревич Євгенії Володимирівни.
Рішення 54 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Розум’яка Івана Володимировича.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Розум’яка Олега Миколайовича.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Рошкова Леоніда Володимировича.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Холодюка Віктора Петровича.
Рішення 58 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Чиж Ірини Миколаївни.
Рішення 59 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Шевчука Франца Банадійовича.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Юхимчука Володимира Володимировича.
Рішення 61 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та передати у спільну сумісну власність гр. Костерук Людмилі Георгіївні та гр. Христофор Софії Іванівні.
Рішення 62 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Абрикосівка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 63 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Великозалісся Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 64 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Вербка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 65 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Голосків Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 66 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 67 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Дубинка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 68 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Думанів Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 69 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Залісся Друге Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 70 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Киселівка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 71 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Колубаївці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 72 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Корчівка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 73 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Лисогірка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 74 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Малозалісся Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 75 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Нігин Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 76 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Привороття Друге Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 77 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Пудлівці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 78 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту селища Сахкамінь Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 79 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Слобідка-Гуменецька Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 80 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Супрунківці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 81 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Тернавка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 82 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Улянівка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 83 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок населеного пункту села Цикова Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 84 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність за межами села Нігин гр. Босенко Олені Євгенівні.
Рішення 85 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Височанській Світлані Володимирівні.
Рішення 86 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гончарук Катерині Василівні.
Рішення 87 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Каласюк Лесі Францівні.
Рішення 88 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Маєвському Дмитру Сергійовичу.
Рішення 89 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Скрипчук Олексію Федоровичу.
Рішення 90 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ткачук Людмилі Борисівні.
Рішення 91 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Філякіну Ігорю Анатолійовичу.
Рішення 92 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Назаренку Петру Григоровичу.
Рішення 93 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бзинко Олегу Миколайовичу.
Рішення 94 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Храбуст Інні Іванівні.
Рішення 95 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бабчуку Євгенію Валерійовичу.
Рішення 96 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднарчуку Богдану Івановичу.
Рішення 97 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднарчук Тетяні Петрівні.
Рішення 98 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бойку Василю Миколайовичу.
Рішення 99 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бугері Денису Сергійовичу.
Рішення 100 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бугері Тамілі Михайлівні.
Рішення 101 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Громику Олександру Михайловичу.
Рішення 102 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Гуляк Тетяні Василівні.
Рішення 103 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Дволінському Ігорю Петровичу.
Рішення 104 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Дволінському Сергію Петровичу.
Рішення 105 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Денисенко Володимиру Станіславовичу.
Рішення 106 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Довгополу Анатолію Анатолійовичу.
Рішення 107 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Дудці Олегу Григорійовичу.
Рішення 108 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Дюкареву Максиму Віталійовичу.
Рішення 109 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Жарому Андрію Анатолійовичу.
Рішення 110 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Жарому Сергію Анатолійовичу.
Рішення 111 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Жогану Івану Миколайовичу.
Рішення 112 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Колубаївці гр. Зюбровському Миколі Вікторовичу.
Рішення 113 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Колубаївці гр. Козакевичу Дмитру Станіславовичу.
Рішення 114 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Косінській Катерині Миколаївні.
Рішення 115 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ксьондз Світлані Володимирівні.
Рішення 116 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Кузьміну Віталію Вікторовичу.
Рішення 117 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Колубаївці гр. Лебедину Сергію Михайловичу.
Рішення 118 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Пудлівці гр. Люзняк Тетяні Сергіївні.
Рішення 119 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Максюті Івану Корнійовичу.
Рішення 120 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мамінській Людмилі Володимирівні.
Рішення 121 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мамінській Руслані Ігорівні.
Рішення 122 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Колубаївці гр. Мочалову Борису Євгенійовичу.
Рішення 123 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Натолочному Ярославу Віталійовичу.
Рішення 124 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Колубаївці гр. Неробі Михайлу Михайловичу.
Рішення 125 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Павлішину Роману Анатолійовичу.
Рішення 126 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Павліщук Галині Миколаївні.
Рішення 127 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Павліщуку Миколі Миколайовичу.
Рішення 128 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Колубаївці гр. Пикалюку Ігорю Івановичу.
Рішення 129 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Підгородецькому Миколі Миколайовичу.
Рішення 130 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Прудивус Ніні Данилівні.
Рішення 131 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Ревезі Віктору Антоновичу.
Рішення 132 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Роїку Валентину Миколайовичу.
Рішення 133 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Севостьяновій Юлії Олександрівні.
Рішення 134 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Сільвеструк Аллі Броніславівні.
Рішення 135 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Скрипнику Дмитру Олеговичу.
Рішення 136 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Сороці Олені Михайлівні.
Рішення 137 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Стадніку Леоніду Петровичу.
Рішення 138 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Стаднік Уляні Євгенівні.
Рішення 139 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Старенькій Майї Станіславівні.
Рішення 140 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стегній Ларисі Олександрівні.
Рішення 141 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Стояновському Ігорю Антоновичу.
Рішення 142 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Турчинському Марку Георгійовичу.
Рішення 143 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Федоренко Андрію Петровичу.
Рішення 144 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Філінюку Вадиму Анатолійовичу.
Рішення 145 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Цюрупі Сергію Володимировичу.
Рішення 146 Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними польовими дорогами.
Рішення 147 Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними польовими дорогами.
Рішення 148 Про клопотання перед Державним підприємством – Хмельницький обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі про надання довгострокового пільгового кредиту.
Рішення 149 Про внесення змін до рішення першої сесії Гуменецької сільської ради VІІI скликання від 25.11.2020 року №9 «Про обрання голів постійних комісій Гуменецької сільської ради VIIІ скликання та затвердження їх персонального складу».
Рішення 150 Про внесення змін до рішення третьої сесії Гуменецької сільської ради VIII скликання від 24 грудня 2020 року №34.
Рішення 151 Про виконання плану роботи сільської ради за І півріччя 2021 року.
Рішення 152 Про надання матеріальної допомоги.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано