A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Річниця утворення Гуменецької сільської територіальної громади

Дата: 13.08.2021 17:21
Кількість переглядів: 1326

Шановна Інно Григорівно та жителі Гуменецької СТГ!
Щиро вітаємо Вас з 6-ю річницею утворення Гуменецької об’єднаної територіальної громади!

Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди тут, хто своєю щоденною працею дбає про добробут нашого краю. Історія утворення громади є часточкою історії нашої держави, яку творять добрі, щирі, працьовиті люди своєю щоденною працею.

Згуртувавшись, ми стали єдиною спільнотою людей, здатних бути справжніми господарями на своїй землі. І вже за короткий час маємо перші вагомі успіхи та досягнення. Попри певні слабкості та існуючі загрози, щоденно намагаємось розкривати сильні сторони нашої громади й використовувати кожну можливість для її розвитку!

День громади – це свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень. Віримо, що попереду в громади щасливе майбутнє.

Низький уклін і велика шана усім мешканцям громади за самовіддану працю, за любов до рідного краю, за внесок у розвиток та добробут громади. Нехай життя кожного жителя буде веселим і щасливим, нехай діти дзвінко сміються, нехай молодь успішно навчається і браво працює, нехай кожен відчує себе потрібним і важливим.

Бажаємо усім добробуту, злагоди, міцного здоров’я, наснаги і терпіння та нових успіхів у справі служіння рідному краю, а нашій громаді – сталого розвитку і процвітання!

Відділ освіти, культури, спорту і туризму
Гуменецької сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано