A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

7 сесія VIII скликання 04.06.2021

Дата: 10.06.2021 21:32
Кількість переглядів: 685

Перелік рішень
сьомої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 04 червня 2021 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.
Рішення 2 Про створення служби у справах дітей Гуменецької сільської ради.
Рішення 3 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Гуменецької сільської ради та її виконавчих органів.
Рішення 4 Про затвердження Комплексної програми «Здоров’я населення Гуменецької сільської ради» на 2021-2024 роки.
Рішення 5 Про внесення змін до рішення сесії Гуменецької сільської ради від 02 листопада 2016 року №38.
Рішення 6 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 7 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Федоренко Валентини Михайлівни.
Рішення 8 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Бзинко Людмилі Михайлівні.
Рішення 9 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бзинко Людмилі Михайлівні.
Рішення 10 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Федоренко Валентині Михайлівні.
Рішення 11 Про передачу гр. Грохольській Людмилі Михайлівні у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 12 Про передачу гр. Петльованій Оксані Станіславівні у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 13 Про передачу гр. Сафонову Івану Івановичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 14 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Жалобі Олені Никифорівні.
Рішення 15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Голосків гр. Закордонцю Миколі Вікторовичу.
Рішення 16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кузику Дмитру Володимировичу.
Рішення 17 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Кузик Надії Петрівні.
Рішення 18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Майструку Івану Анатолійовичу.
Рішення 19 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Мельник Світлані Іванівні.
Рішення 20 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Супрунківці гр. Федик Ользі Олександрівні.
Рішення 21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Гуменці гр. Бабчук Таїсі Леонідівні.
Рішення 22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Білоусу Анатолію Володимировичу.
Рішення 23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Боднару Михайлу Олексійовичу.
Рішення 24 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Волошиній Сніжані Андріївні.
Рішення 25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Гніздовському Антону Францовичу.
Рішення 26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гуменюку Антону Антоновичу.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Малозалісся гр. Іванишену Миколі Зіновійовичу.
Рішення 28 Про передачу гр. Ізовіт Людмилі Григорівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 29 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Улянівка  гр. Кусакіній Галині Вікторівні.
Рішення 30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Ласкавюк Любов Анатоліївні.
Рішення 31 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Лісецькій Галині Миколаївні.
Рішення 32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Лісовській Аллі Віталіївні.
Рішення 33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мазур Людмилі Вікторівні.
Рішення 34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Орлянському Володимиру Вікторовичу.
Рішення 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Остапчук Вірі Миколаївні.
Рішення 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Пишнюк Ганні Миколаївні.
Рішення 37 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Расєвічу Анатолію Івановичу.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Голосків гр. Ріпаку Олександру Анатолійовичу.
Рішення 39 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Семенишеній Наталії Вікторівні.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Слободян Марті Олегівні.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Телятицькій Емілії Михайлівні.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Терлецькій Євгенії Миколаївні.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Киселівка гр. Телятицькому Сергію Леонідовичу.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Цикова гр. Федоровій Тетяні Михайлівні.
Рішення 45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури в селі Вербка.
Рішення 46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури в селі Вербка.
Рішення 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Пудлівці гр. Ключнікової Віри Богданівни.
Рішення 48 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Магас Тетяни Борисівни.
Рішення 49 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Магас Тетяни Борисівни.
Рішення 50 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Дубинка гр. Романюк Галини Михайлівни.
Рішення 51 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Великозалісся гр. Романюк Сніжані Олександрівні.
Рішення 52 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Колубаївці гр. Кирилюка Аркадія Миколайовича.
Рішення 53 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Ковальської Емілії Казимирівни.
Рішення 54 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Малозалісся гр. Лубко Лесі Олександрівни.
Рішення 55 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 56 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Кирилюк Світлані Петрівні.
Рішення 58 Про повернення земельних ділянок комунальної власності у державну власність.
Рішення 59 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 60 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 61 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність гр. Кирилюк Світлані Петрівні та гр. Кирилюку Аркадію Миколайовичу.
Рішення 62 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду.
Рішення 63 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду.
Рішення 64 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду.
Рішення 65 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду.
Рішення 66 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду.
Рішення 67 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду.
Рішення 68 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду.
Рішення 69 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 70 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано