A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПІДКУП

Дата: 10.06.2021 10:06
Кількість переглядів: 800

* ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПІДКУП * 
* Судом задоволено позовні вимоги Новоушицького відділу Кам’янець-Подільської окружної прокуратури *


ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПІДКУП

За процесуального керівництва Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Кам’янець-Подільським районним управлінням поліції завершено досудове розслідування та спрямовано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо одного з мешканців Кам’янець-Подільського району, який з метою уникнення адміністративної відповідальності намагався «відкупитись» від працівників поліції.

Як було встановлено, в ході виконання своїх обов’язків працівниками поліції було виявлено факт керування особою транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

В подальшому, вказаний водій з метою уникнення притягнення до адміністративної відповідальності вирішив «домовитись» з працівниками поліції, запропонувавши їм неправомірну вигоду в виді грошових коштів, чим, окрім адміністративного правопорушення, вчинив кримінальний злочин - пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі.

На даний час, окрім відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, вказана особа буде нести кримінальну відповідальність за ст.369 КК України, санкція якої передбачає покарання в виді штрафу в розмірі до 68 тис. грн., або обмеження чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Кам’янець-Подільська окружна прокуратура


Судом задоволено позовні вимоги Новоушицького відділу Кам’янець-Подільської окружної прокуратури

Господарським судом Хмельницької області за результатами розгляду позовної заяви Новоушицького відділу Кам’янець-Подільської окружної прокуратури про розірвання договору оренди земельної ділянки та зобов`язання орендаря повернути земельну ділянку площею 20 га, вартістю 5890090 грн. ухвалено рішення про її задоволення.

У березні 2018 року Новоушицькою районною державною адміністрацією у користування товариства передано ділянку, розташовану на території Зеленокуриловецької сільської ради.

Землю надано в оренду на 49 років для розміщення, будівництва та експлуатації електростанції з використанням енергії сонця із встановленою орендною платою в розмірі 176 тис. грн. у рік.

Востаннє плату за договором орендар здійснював у січні 2019 року, а загальна заборгованість сягає 360 тис грн.

Вимоги орендодавця сплатити кошти та повернути ділянку розпоряднику землі ним проігноровано.

За реагування прокуратури договір оренди розірвано.

Новоушицький відділ
Кам’янець-Подільської окружної прокуратури

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано