A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ОБЕРЕЖНО, ШАХРАЇ

Дата: 03.06.2021 08:47
Кількість переглядів: 563

Незважаючи на неодноразові попередження та нагадування з боку правоохоронних органів, наші громадяни продовжують потрапляти на гачок шахраїв, які зловживаючи довірою або обманом видурюють в них останні копійки.

Останнім часом почастішали випадки «телефонного» шахрайства, коли родичам «постраждалого» телефонують нібито з лікарні і повідомляють, що їхнього найближчого родича госпіталізовано внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чи інших подій, і терміново потрібні кошти на лікування.

За грошима додому до потерпілих приїжджають спільники аферистів, так звані «кур’єри», які у подальшому, як правило, переказують кошти на рахунки організаторів афери.

Аналогічні випадки мають місце і на території Кам’янець-Подільського району.

На даний час завершено досудове розслідування та Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою спрямовано до суду обвинувальний акт щодо одного з гостей міста, який в березні поточного року, під приводом необхідності термінового лікування родичів, які попали в дорожньо-транспортну пригоду, ошукав трьох мешканців Кам’янець-Подільського району на загальну суму близько 200 тис. грн.

Вказаній особі, яка раніше неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення, за вчинення шахрайських дій загрожує покарання в виді позбавлення волі на строк до 3 років.

Кам’янець-Подільська окружна прокуратура


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано