A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Викрито підпільні гральні заклади

Дата: 29.03.2021 10:08
Кількість переглядів: 667

Правоохоронними органами області продовжуються вживатися заходи, спрямовані на припинення на території району незаконної діяльності гральних закладів та притягнення осіб до кримінальної відповідальності.

Працівниками Кам’янець-Подільської окружної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом), досудове розслідування у яких здійснюється слідчим відділом РУП Головного управління Національної поліції в області.

Зокрема, за останню неділю березня, 19 та 23 березня виявлено та викрито у місті Кам’янці-Подільському 2 факти функціонування підпільних гральних закладів.

В межах кримінальних проваджень з приміщень, де надавалися послуги з азартних ігор було вилучено комп’ютерну техніку, яка слугувала знаряддям для організації грального бізнесу, незаконно здобуті грошові кошти та документацію, яка зафіксувала протиправну діяльність осіб.

Зокрема, вилучено 26 системних блоків, 24 моніторів, 1 Wi-Fi роутер, журнал із записами, грошові кошти, флеш накопичувач, 13 чеків про здійснення ставок, 9 флеш носіїв, мережевий відеореєстратор, інше.

Як повідомив в.о.заступника керівника окружної прокуратури Павло Маслюк, на даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.

З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз до суду скеровано клопотання про накладення на вилучене майно арешту.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано