A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

3 сесія VIII скликання від 24 грудня 2020 року

Дата: 10.01.2021 16:04
Кількість переглядів: 619

Перелік рішень третьої (позачергової) сесії
Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 24 грудня 2020 року

Рішення 1 Про визнання повноважень депутата Гуменецької сільської ради VIII скликання.
Рішення 2 Про внесення змін до рішення першої сесії Гуменецької сільської ради VІІI скликання від 25.11.2020 року №9 «Про обрання голів постійних комісій Гуменецької сільської ради VIIІ скликання та затвердження їх персонального складу».
Рішення 3 Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
Рішення 4 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік сільському голові.
Рішення 5 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік секретарю сільської ради.
Рішення 6 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості сіл Абрикосівка, Корчівка.
Рішення 7 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості сіл Великозалісся, Малозалісся, Киселівка.
Рішення 8 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості сіл Вербка, Привороття Друге.
Рішення 9 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості сіл Голосків, Улянівка.
Рішення 10 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості села Думанів.
Рішення 11 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості сіл Залісся Друге, Дубинка.
Рішення 12 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості села Колубаївці.
Рішення 13 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості села Лисогірка.
Рішення 14 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості села Нігин.
Рішення 15 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості села Пудлівці.
Рішення 16 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості селища Сахкамінь.
Рішення 17 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості села Слобідка-Гуменецька.
Рішення 18 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості сіл Супрунківці, Тернавка.
Рішення 19 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2021 рік старості сіл Цикова, Карачківці.
Рішення 20 Про затвердження Програми зайнятості населення Гуменецької сільської ради на 2021 рік.
Рішення 21 Про затвердження сільської Програми «Питна вода населених пунктів Гуменецької сільської ради» на 2021-2025 роки.
Рішення 22 Про затвердження Програми благоустрою територій Гуменецької сільської ради на 2021-2022 роки.
Рішення 23 Про затвердження Програми навчання та підвищення кваліфікації працівників, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів, керівників комунальних підприємств, установ і організацій Гуменецької сільської ради на 2021-2022 роки.
Рішення 24 Про затвердження Програми зовнішнього освітлення населених пунктів Гуменецької сільської ради на 2021-2025 роки.
Рішення 25 Про затвердження Програми захисту населення і територій Гуменецької сільської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2022 роки.
Рішення 26 Про затвердження Програми перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах автомобільним транспортом та відшкодування витрат за здійснені перевезення по Гуменецькій сільській раді на 2021 рік.
Рішення 27 Про затвердження Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Гуменецької сільської ради на 2021-2023 роки.
Рішення 28 Про затвердження Програми розвитку освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на 2021-2025 роки.
Рішення 29 Про затвердження Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту у Гуменецькій сільській раді на 2021-2025 роки.
Рішення 30 Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2021-2023 роки.
Рішення 31 Про затвердження Місцевої програми розвитку та фінансової підтримки комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради на 2021-2023 роки.
Рішення 32 Про затвердження Програми підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради на 2021 рік.
Рішення 33 Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Гуменецької сільської ради та її виконавчих органів.
Рішення 34 Про преміювання працівників апарату Гуменецької сільської ради до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2021 році.
Рішення 35 Про преміювання працівників комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2021 році.
Рішення 36 Про преміювання працівників комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2021 році.
Рішення 37 Про преміювання працівників Місцевої пожежної команди села Гуменці до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2021 році.
Рішення 38 Про преміювання працівників комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2021 році.
Рішення 39 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 40 Про прийняття в комунальну власність Гуменецької сільської ради майна та майнового комплексу Циківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Чемеровецької районної ради Хмельницької області.
Рішення 41 Про зміну засновника Циківського дошкільного навчального закладу «Сонечко» загального розвитку Циківської сільської ради Чемеровецького району Хмельницької області.
Рішення 42 Про зміну назви Карачковецького сільського клубу Циківської сільської ради Чемеровецького району Хмельницької області на Карачковецький сільський клуб Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Положення у новій редакції.
Рішення 43 Про зміну назви Циківського сільського будинку культури Циківської сільської ради Чемеровецького району Хмельницької області на Циківський сільський будинок культури Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області  та затвердження Положення у новій редакції.
Рішення 44 Про зміну назви Циківської сільської бібліотеки Циківської сільської ради Чемеровецького району Хмельницької області на Циківську філію комунального закладу «Гуменецька публічна бібліотека» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 45 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 46 Про затвердження Переліку закладів культури базової мережі Гуменецької сільської ради.
Рішення 47 Про затвердження Статуту комунального закладу «Гуменецька публічна бібліотека» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області у новій редакції.
Рішення 48 Про встановлення плати за харчування дітей та виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки у закладах дошкільної освіти Гуменецької сільської ради.
Рішення 49 Про встановлення плати за харчування дітей та виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки у закладах загальної середньої освіти Гуменецької сільської ради.
Рішення 50 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 51 Про затвердження порядку та нормативу відрахувань до місцевого бюджету частини чистого прибутку (доходу) підприємствами, що належать до комунальної власності Гуменецької сільської ради на 2021 рік.
Рішення 52 Про сільський бюджет на 2021 рік.
Рішення 53 Про розподіл функціональних обов’язків між старостами Гуменецької сільської ради на період їх відпустки та тимчасової відсутності.
Рішення 54 Про розірвання договорів оренди гідроспоруд.
Рішення 55 Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Нігин гр. Костюка Максима Ігоровича.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Нігин гр. Храбуст Назарія Ігоровича.
Рішення 58 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 59 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Бежан Катерині Олександрівні.
Рішення 61 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Бежану Максиму В’ячеславовичу.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність за межами населеного пункту Гуменці гр. Білецькому Денису Миколайовичу.
Рішення 63 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бучик Євгені Олександрівні.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Ганголі Олегу Омеляновичу.
Рішення 65 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Добровольській Нілі Віталіївні.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Желіховській Світлані Анатоліївні.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Закордонцю Руслану Анатолійовичу.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Змерзлій Вікторії Миколаївні.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Змерзлому Михайлу Полікарповичу.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ільєву Роману Івановичу.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Ковальському Ярославу Миколайовичу.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Пудлівці гр. Корчистій Наталії Антонівні.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Пудлівці гр. Корчистому Вадиму Васильовичу.
Рішення 74 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Криловій Зої Василівні.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Лубинецькій Катерині Анатоліївні.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Матковському Анатолію Борисовичу.
Рішення 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Мельнику Віталію Васильовичу.
Рішення 78 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мельнику Сергію Миколайовичу.
Рішення 79 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Супрунківці гр. Миронюк Аліні Григорівні.
Рішення 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Супрунківці гр. Миронюку Олегу Володимировичу.
Рішення 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Мокринчуку Василю Івановичу.
Рішення 82 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Онуфрієву Леоніду Васильовичу.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Приймак Сніжані Сергіївні.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ростецькому Олександру Антоновичу.
Рішення 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Смеречинському Ростиславу Руслановичу.
Рішення 86 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Собченко Марії Михайлівні.
Рішення 87 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Солдат Аллі Франківні.
Рішення 88 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Старічок Сергію Анатолійовичу.
Рішення 89 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Киселівка гр. Тимофієвій Анастасії Ігорівні.
Рішення 90 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Юзвяку Володимиру Вікторовичу.
Рішення 91 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Алексеєвій Альвіні Героїмівні.
Рішення 92 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Алексеєвій Альвіні Героїмівні.
Рішення 93 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Клівіцькому Андрію Борисовичу.
Рішення 94 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Коліснику Олександру Олександровичу.
Рішення 95 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Лівіцькій Олені Борисівні.
Рішення 96 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 97 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Нігин гр. Майструка Івана Анатолійовича.
Рішення 98 Про припинення юридичної особи Гуменецької сільської виборчої комісії Кам’янець-Подільського району Хмельницької області шляхом ліквідації.
Рішення 99 Про надання пільг зі сплати земельного податку.
Рішення 100 Про надання пільг зі сплати на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.
Рішення 101 Про списання майна непридатного для подальшого використання з балансу Гуменецької сільської ради.
Рішення 102 Про план роботи сільської ради на І півріччя 2021 року.
Рішення 103 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 104 Про надання відпустки сільському голові.
Рішення 105 Про надання права першого підпису секретарю сільської ради.
Рішення 106 Про створення Циківської філії комунального закладу «Гуменецька публічна бібліотека».
Рішення 107 Про преміювання, надбавку та надання матеріальної допомоги директору комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2021 рік.
Рішення 108

Про затвердження Положення про преміювання та надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи працівників фінансового відділу Гуменецької сільської ради

   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано