A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вітання із Міжнародним днем сім’ї

Дата: 15.05.2020 09:43
Кількість переглядів: 629

Дорогі мої краяни! Шановні родини Гуменецької об’єднаної територіальної громади!
Від щирого серця вітаю вас із Міжнародним днем сім’ї! Святом сповненим щирого почуття кохання один до одного, батьківської любові до дітей, глибокої вдячності і безмежної шани до батьків.

У кожного із нас своя життєва стежина і свої цілі в житті. Та найщасливішою є та людина, котра має родину, ту найнадійнішу фортецю, де завжди можна знайти затишок і спокій, де зрозуміють і підтримають, куди завжди хочеться повертатись після важких робочих буднів. Де з радістю зустрінуть тебе обійми турботливої дружини, чоловіка, усміхненої малечі і де панують мир і затишок.

А зараз, у нинішньому неспокійному світі, сім’я набула ще більшої цінності. Родинне тепло дає нам всім відчуття безпеки, любові та розуміння.

У День сім'ї бажаю вам злагоди і достатку, домашнього затишку і тепла, нехай у кожній домівці завжди яскраво горить вогник любові, за столом збирається дружня родина, а на столі завжди будуть хліб та сіль.

Нехай вірність, любов і взаєморозуміння супроводжують ваші родини ще довгі роки, а сімейний фотоальбом без кінця наповнюється кадрами щасливих миттєвостей!

З повагою, голова Гуменецької сільської ради І.Г. Абдулкадирова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано