A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Чемпіонат громади з тенісу настільного

Дата: 27.02.2020 09:45
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

22 лютого 2020 року у Гуменецькому сільському будинку культури відбувся особисто-командний чемпіонат громади з тенісу настільного серед чоловіків та жінок. У змаганнях взяло участь 49 учасників, 32 чоловіки та 17 жінок, а це 17 чоловічих та 9 жіночих команд з сіл громади.

 

У змаганнях серед жінок перше місце посіла Тетяна Холодюк (с. Вербка), другою стала Вікторія Старенька (с. Гуменці), третьою – Руслана Криворучко (с. Голосків). У командному заліку перше місце посіли тенісистки села Гуменці у складі Вікторії Старенької та Галини Короленко. Друге місце – с. Голосків у складі Ніки Роговської та Руслани Криворучко. Третіми стали тенісистки с. Вербка у складі Тетяни Холодюк та Діани Ущаповської.

У змаганнях серед чоловіків чемпіоном став Максим Ущаповський (с. Вербка), друге місце посів Андрій Цюрик (с. Думанів), третім став Борис Березніцький (с. Голосків).
У командному заліку чемпіонами стали тенісисти села Вербка (Максим Ущаповський та Олександр Антонюк). Друге місце посіли тенісисти с. Думанів (Володимир Пузирьов та Андрій Цюрик). Третє місце – с. Голосків (Борис Березніцький та Роман Орлянський).

Переможці та призери змагань були нагородженні кубками, медалями та грамотами від голови Гуменецької сільської ради І. Абдулкадирової та олімпійською атрибутикою відділення національного олімпійського комітету в Хмельницькій області.

Наступні змагання заплановані на 15 березня у селі Залісся Другому відбудеться чемпіонат громади з волейболу серед жінок. Запрошуємо до участі збірні команди сіл Гуменецької об’єднаної територіальної громади, які мають бути сформовані виключно з жителів громади.

У змаганнях "Краще спортивне село Гуменецької сільської об'єднаної територіальної громади 2020 року" відбулась зміна лідера. Після тенісу настільного на перше місце вийшла команда с. Думанів, друге місце посідає с. Залісся Друге, а с. Вербка вийшла на третє місце.

Загалом після шахів та тенісу настільного у змаганнях взяли участь 18 сіл громади, що на 4 більше ніж за увесь 2019 рік.
Дякуємо старостам, представникам команд та усім спортсменам за активну участь у змаганнях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано