A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Концерт до Дня вчителя (+відео)

Дата: 09.10.2019 10:55
Кількість переглядів: 2139

Щорічно, в першу неділю осіннього місяця жовтня, ми маємо гарну можливість привітати з професійним святом усіх працівників освіти.

4 жовтня відбулися урочистості до Дня вчителя, в яких взяли участь представники усіх навчальних закладів громади. Організатором цієї зустрічі виступили ЦДЮТ Гуменецької сільської ради та базовий будинок культури.

Привітати освітян з їхнім професійним святом завітала голова Гуменецької сільської ради Абдулкадирова І.Г. Звертаючись до присутніх, Інна Григорівна зазначила: "Посіяне педагогом примножується у прийдешніх поколіннях. Ви формуєте особистість та громадянина, збагачуєте інтелектуальний потенціал нації. Шановні педагоги, дякую вам за вашу натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання."

У цей осінній день освітян громади тепло привітала начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради Срібняк Л.О., яка висловила сердечну вдячність за високі служіння обраній справі, невтомний творчий пошук добро і щедрість душі. Упевнена, що наші педагоги і надалі докладатимуть зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

Зі святом освітянську родину привітали і старости сіл громади.

Цікавою і насиченою була концертна програма, яку підготували аматорські колективи закладів культури ОТГ. Атмосфера, яка панувала в залі під час свята, дарувала дивовижні відчуття єднання, а ще гордість за те, що освітяни громади та керівники галузі – талановиті, творчі, справжні професіонали.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано