A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Привітання працівників культури з професійним святом (+відео)

Дата: 12.11.2018 19:52
Кількість переглядів: 2513

Фото без опису

Людина, яка працює в культурі, дарує людям радість, несе культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличує рідну Україну!

Ви – всі ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності!

9 листопада Центр дитячої та юнацької творчості змістовною та різножанровою концертною програмою вітав працівників культури відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.

З привітальним словом звернулася сільський голова Інна Григорівна Абдулкадирова і вшанувала всіх працівників культури, ветеранів праці і народні колективи цінними подарунками, а кращих із них грамотами та подяками.

Сподіваємось і віримо, що це свято подарувало всім душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним і дарує нові життєві перемоги. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серця.

Працівники культури щиро вдячні сільському голові Інні Григорівні Абдулкадировій та відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради за привітання, подарунки та організоване свято.

Фото без опису

8 листопада, напередодні Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, у селі Голосків вітали ветеранів культури Верхову Марію Вікентіївну завклуба села Голосків, Закордонець Любов Михайлівну завклуба села Улянівка, які пропрацювали більше 40 років, присвятили себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Побажали їм здоров’я, добра, радості, щоб панував родинний затишок та благополуччя. Вітаємо всіх, хто причетний до цього свята.

Фото без опису

Колишніх працівників культури с.Абрикосівка – Михайліну Мазур і Людмилу Кшемінську – з професійним святом привітали староста села Костовська О.М., завклубом Савенко А.В., діловод Жмурко В.П., соціальний працівник Шабага Г.М., а також наш гурт "Подолянка".

Нехай радість, веселий дитячий сміх онуків, правнуків, достаток не покидають Ваші оселі! Здоров’я на многая-многая літа!

Фото без опису

Українська пісня. Вимита сльозами,
Висушена вітром у краї чужім,
Українська пісне, ти прийшла шляхами
До мойого серця і живеш у нім.
Українська пісне, чарівна, всесильна –
Ти такою будеш через сотні літ.
Українська пісня, вчить тебе родина, 
Щоби пам’ятати свій співучий рід.

11 листопада 2018 року в селі Нігин відбувся святковий концерт до Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва "Ми – ті, що славлять Україну в роботі, в творчості, в житті!"

Староста села Нігин Сосула Олександр Миколайович та заступник начальника відділу освіти, культури, спорту і туризму Онуфрієва Руслана Олексіївна привітали працівників культури та аматорів сцени, побажали їм невичерпної енергії та творчих досягнень. В свою чергу усі учасники концерту подарували глядачам незабутнє свято.

відео концерту у Гуменецькому СБК:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано