A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День захисника України

Дата: 15.10.2018 14:59
Кількість переглядів: 1673

у с.Гуменці, с.Лисогірка, с.Слобідка-Гуменецька, с.Нігин (БК та музей), с-щі Сахкамінь, с. Залісся Друге, Голосків та Улянівка, с.Малозалісся, с.Великозалісся (бібліотека та БК), с.Вербка, с.Абрикосівка (садок)

14 жовтня військовослужбовці та ветерани військової служби разом з усіма українським народом відзначають одне зі знакових свят – День захисника України.

Цього урочистого дня повертаємося пам’яттю до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому ми зобов’язані мирним небом над головою.

Це свято спільне і для сивочолих ветеранів, і для тих, хто нині знаходиться на бойовому посту, і для майбутніх захисників держави.

12 жовтня, напередодні Дня захисника, в Гуменецькому сільському будинку культури відбувся святковий концерт, де висловили свою повагу і шану всім тим, хто цінує свободу своєї держави більше, ніж власне життя, хто з зброєю в руках захищав і захищає наш мирний час, лікарів, які в мирний час лікують від поранень солдатів, волонтерів, на плечах яких тримається наша армія, і всіх тих, кого з честю звемо герой.

До наших героїв-земляків, учасників АТО з привітальним словом від імені сільського голови Інни Абдулкадирової звернулася заступник начальника відділу освіти, культури, спорту і туризму Руслана Онуфрієва. Цінні подарунки вручила начальник військового облікового столу Лариса Блажко.

Побажали всім міцного здоров’я, родинної злагоди, миру і благополуччя, успіхів у повсякденному житті, чистого неба та усіляких гараздів.

Музичну програму підготували аматори будинку культури, бібліотеки та вихованці садочку «Дивограй».

12 жовтня 2018 року в Лисогірському клубі відбувся святковий концерт до Дня козацтва, захисника України та Покрови. На свято було запрошено учасників АТО, що безпосередньо є нашими з вами захисниками.

Атовців привітав староста села від імені всієї Гуменецької ОТГ. Їх було поздоровлено та присвячено музичні номери  у виконанні вокальної Лисогірської групи "Калинове намисто" та дитячого любительського гуртка. В святі взяли також участь вихованці Лисогірського дитячого садочка "Перлинка". Свято було підготовлено працівником культури Грецькою Л.В.

Воїне, лицарю славний,
Ти зброю тримаєш в руках,
Щоб на нашу країну-державу
Злий не позарився враг...

12 жовтня у Слобідко-Гуменецькій бібліотеці відбулися урочистості до Дня захисника України. Староста села Блажко Ю.Й. та працівники культури Кодовбецька Я.Ю. та Сороката І.М. від імені голови Гуменецької ОТГ Абдулкадирової І.Г. привітали учасників АТО. Аматори художньої самодіяльності сільського клуба порадували гостей піснями і віршиками. Також із словом виступив учасник АТО Андрій Зюбрицький. На завершення староста села Блажко Ю.Й. побажала усім добробуту, мирного неба, родинного затишку і міцного здоров’я.

Святковий концерт до Дня захисника України в селі Нігин "Воїни миру, воїни добра!"

За вікову історію української народності наша земля не один раз закликала своїх синів стати на її захист. І ніколи ці заклики до оборони рідного краю не залишилися не почутими. Боротьба за незалежність України продовжується і зараз. На Донеччині і Луганщині на превеликий жаль гинуть наші патріоти – добровольці та воїни української армії.

12.10.2018 р. у народному музеї історії с.Нігин відбулася година історичних повідомлень «14 жовтня – День захисника України. День українського козацтва».

14 жовтня в Сахкамінському клубі відбувся святковий концерт присвячений Дню Захисника Вітчизни. Присутніх та гостей свята привітав староста нашого селища Ляховецький В’ячеслав Анатолійович. Для військових та гостей звучали пісні у виконанні старшої вокальної групи «Елегія» та колективу «Подільське намисто» під керуванням організатора КДД Забродської Надії Леонідівни, солістки Козуленко Оксани, Пасічник Анастасії та соліста Олега Гріна і фіналіста "Голосу Громади" – Олександра Коваля.

Також порадували захисників найменші учасники нашого концерту вихованці Сахкамінського дитячого садочку "Малятко", музкерівник Юр'єва Ольга Миколаївна. В піснях лунала подяка військовослужбовцям за захист та мир, а також побажання добра, любові та злагоди всім захисникам. Також військовим свої виступи дарували хореографічний колектив та вокально-інструментальний ансамбль під керівництвом художнього керівника Віталіни Миколаївни Пиріжок. Велика подяка за активну участь в підготовці свята нашим волонтерам Самойленкам Тетяні та Олександру, а за оформлення зали квітами – Кухарчук Тамарі Володимирівні!

14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День Українського козацтва та захисника України. З нагоди цього свята в Заліському-2 СБК відбувся урочистий концерт.

З вітальним словом до присутніх звернувся староста села Віталій Сьомко і від імені голови сільської ради Гуменецької ОТГ І.Г. Абдулкадирової привітав із святом учасників АТО та всіх присутніх в залі. Учасники художньої самодіяльності СБК та учні Заліського-2 НВК порадували глядачів піснями, сценками «На курорті», «Незвичайний випадок у Західній Україні», «Попугай», а також танцем «Королева ночі».

Це свято – це данина любові та поваги до захисника Батьківщини – учасників бойових дій.

14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День захисника України. З цієї нагоди у клубі села Улянівка пройшов святковий концерт приурочений цим знаменним датам.
На урочисте свято були запрошенні воїни АТО з сіл Голосків та Улянівка. Захисники нашої держави і сьогодні на лінії вогню віддають душу і тіло на вівтар свободи своєї країни. Від імені голови Гуменецької ОТГ
І. Г. Абдулкадирової староста села Є. І. Мандзюк привітала захисників зі святом і вручила матеріальну допомогу. Чудовим подарунком для присутніх в залі лунав святковий концерт, звучало чимало пісень про мужність, відвагу та любов до рідної України.

Не забувай Шевченків спів
Про горду славу козаків.
Не забувай, що ти дитина
Землі, що зветься Україна.

14 жовтня в приміщенні сільського клубу села Малозалісся відбувся святковий концерт привчений Дню українського козацтва «Козацька слава ожила».

14 жовтня відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. Шануймо героїчну історію нашого великого народу.

Сьогодні свято, конкурс нині,
Сьогодні все козацтво тут,
І в цьому залі радість лине,
Козацькі ігри всіх нас ждуть.

14 жовтня 2018 року в бібліотеці села Великозалісся було проведено козацькі розваги «Ми роду козацького діти».

Я знаю Вас, нащадки запорожців,
я вірю Вам і низько б’ю чолом

День захисника України – свято, що відзначається в нашій державі 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з днем Українського козацтва. Це данина любові та поваги до захисника Батьківщини.

14 жовтня в Великозаліському сільському будинку культури відбувся святковий концерт, де висловили повагу до тих, хто з зброєю в руках захищав і захищає наш мирний час.
Аматори художньої самодіяльності порадували гостей піснями, танцями.
На завершення побажали усім міцного здоров’я, мирного неба.

З нагоди Дня захисника України в Вербецькому сільському клубі 13.10.2018 відбувся святковий концерт, в якому прийняли участь учасники художньої самодіяльності клубу, літературного гуртка та вихованці дитячого садочка.

З вітальним словом до присутніх звернувся староста села А.В.Мазур і від імені голови ОТГ І.Г.Абдулкадирової вручив учасникам АТО подарунки. Тож кожен із нас сьогодні має бути справжнім патріотом і громадянином своєї держави, любити і захищати її.

Промінь сонця візьми у долоньку маленьку
Й до грудей своїх ніжно його притули.
Хай любов з добротою цвітуть у серденьку,
А тоді їх до іншого серця пошли.
Подаруй всім тепло свого серця, дитино,
І ніколи не кидай його у біді.
Прийде щастя до тебе тоді неодмінно,
Світла доленька буде у тебе тоді.
(Надія Красоткіна)

Тепло своїх сердечок дарували вихованці абрикосівського садочка «Перлинка» усім присутнім напередодні Дня козацтва. У гарному національному строї дітки співали пісні, читали вірші, танцювали. Та найбільше усім сподобались цікаві змагання між хлоп`ятами на спритність, сміливість, влучність, винахідливість. Завідувач ДНЗ Галина Володимирівна Петрик нагородила усіх хлопчиків-козаків грамотами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано