A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

36 (позачергова) сесія VII скликання від 09 липня 2018 року

Дата: 16.07.2018 10:13
Кількість переглядів: 772

Перелік рішень тридцять шостої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання від 09 липня 2018 року 

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.
Рішення 2 Про погодження припинення повноважень заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
Рішення 3 Про затвердження Положення про відділ освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області у новій редакції.
Рішення 4 Про затвердження структури та граничної чисельності працівників апарату відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 5 Про надання дозволу на оренду комунального майна.
Рішення 6 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  по зміні  цільового  призначення  землі.
Рішення 7 Про внесення змін в рішення тридцять другої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 28 березня 2018 року №20.
Рішення 8 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ільковій Галині Василівні.
Рішення 9 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Насиленко Ларисі Степанівні.
Рішення 10 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бурдельній Ірині Володимирівні.
Рішення 11 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Ковальській Наталії Миколаївні.
Рішення 12 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Козак Ользі Володимирівні.
Рішення 13 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Козак Ользі Володимирівні.
Рішення 14 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кремінській Ірині Борисівні.
Рішення 15 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кремінській Ірині Борисівні.
Рішення 16 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стоцькій Олені Володимирівні.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Дмитриченко Дмитру Сергійовичу.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кушніровій Тетяні Йосипівні.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кушніровій Тетяні Йосипівні.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Лободі Дмитру Анатолійовичу.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Щипанському Івану Адольфовичу.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Щипанському Івану Адольфовичу.
Рішення 23 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Абрикосівка, вул. Щорса, 29.
Рішення 24 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Великозалісся, вул. Олійника, 1А.
Рішення 25 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Гуменці, вул. Першотравнева, 68.
Рішення 26 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Киселівка, вул. Козацька, 1А.
Рішення 27 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Малозалісся, вул. Б. Хмельницького, 1Д.
Рішення 28 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Супрунківці, вул. Центральна, 6.
Рішення 29 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Абрикосівка, вул. Щорса, 30А.
Рішення 30 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 31 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у спільну часткову власність гр. Добровольському Миколі Маратовичу та Юр’євій Олені Маратівні.
Рішення 32 Про продовження дії контракту з керівником комунального підприємства «Житловодгоспресурс»
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано