A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

31 (позачергова) сесія VII скликання від 23 лютого 2018 року

Дата: 27.02.2018 17:08
Кількість переглядів: 870

Перелік рішень тридцять першої сесії сільської ради VІІ скликання від 23 лютого 2018 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.
Рішення 2 Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність.
Рішення 3 Звіт про роботу старости села Думанів Бельзака Сергія Борисовича.
Рішення 4 Звіт про роботу старости села Слобідка-Гуменецька Блажко Юлії Йосипівни.
Рішення 5 Звіт про роботу старости сіл Вербка, Привороття Друге Мазура Анатолія Васильовича.
Рішення 6 Звіт про роботу старости сіл Голосків, Улянівка Мандзюк Євгени Іванівни.
Рішення 7 Звіт про роботу старости сіл Супрунківці, Тернавка Сосновського Валентина Леонідовича.
Рішення 8 Звіт про роботу старости села Нігин Сосули Олександра Миколайовича.
Рішення 9 Звіт про роботу старости села Пудлівці Сторожука Анатолія Васильовича.
Рішення 10 Звіт про роботу старости сіл Залісся Друге, Дубинка Сьомка Віталія Леонтійовича.
Рішення 11 Звіт про роботу старости села Колубаївці Хмелюка Дмитра Миколайовича.
Рішення 12 Звіт про роботу старости села Лисогірка Ціхоцького Анатолія Омеляновича.
Рішення 13 Звіт про роботу старости сіл Великозалісся, Киселівка, Малозалісся Чистяк Віри Михайлівни.
Рішення 14 Звіт про роботу старости сіл Абрикосівка, Корчівка Костовської Оксани Миколаївни.
Рішення 15 Звіт про роботу старости селища Сахкамінь Ляховецького В’ячеслава Анатолійовича.
Рішення 16 Про роботу дільничного офіцера поліції на території населених пунктів Гуменецької сільської ради за 2017 рік.
Рішення 17 Про продаж комунального майна.
Рішення 18 Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Рішення 19 Про надання дозволу на приватизацію квартири.
Рішення 20 Про списання з балансу багатоквартирних будинків.
Рішення 21 Про хід виконання Програми захисту населення і територій Гуменецької сільської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2018 роки.
Рішення 22 Про затвердження детального плану території частини села Лисогірка по вулиці Архітектурній.
Рішення 23 Про безоплатну передачу майна з балансу КП «Житловодгоспресурс» на баланс КУ «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».
Рішення 24 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Кліщук Євгенії Йосипівні.
Рішення 26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кліщук Євгенії Йосипівні.
Рішення 27 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Соколану Миколі Сергійовичу.
Рішення 28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Соколан Ніні Миколаївні.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коротинській Тетяні Феодосіївні.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Озімовській Валентині Миколаївні.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Озімовській Валентині Миколаївні.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сікорі Юрію Володимировичу.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сікорі Юрію Володимировичу.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бевзюку Володимиру Івановичу.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Шевченку Костянтину Сергійовичу.
Рішення 36 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Плясецькій Наталії Василівні.
Рішення 37 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кліщинській Анні Володимирівні.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Небесному Михайлу Андрійовичу.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Небесному Михайлу Андрійовичу.
Рішення 40 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури в селі Гуменці, вул. Садова, 2б.
Рішення 41 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури в селі Думанів, вул. Річна, 12.
Рішення 42 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури в селі Нігин, вул. Садова, 51.
Рішення 43 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури в селі Нігин, вул. Лесі Українки, 11а.
Рішення 44 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури в селищі Сахкамінь,  вул. Українська, 2.
Рішення 45 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гаджулі Валентині Олександрівні.
Рішення 46 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 47 Про співфінансування коштів з місцевого бюджету на реконструкцію дитячого садка по вул. Центральна, 13 в с. Вербка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 48 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування в селі Голосків

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано