A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

23 (позачергова) сесія VII скликання від 05 вересня 2017 року

Дата: 07.09.2017 11:50
Кількість переглядів: 617

Перелік рішень двадцять третьої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання
від 05 вересня 2017 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік.
Рішення 2 Про затвердження проектів, що будуть реалізовані за рахунок коштів субвенції з державного бюджету бюджету Гуменецької сільської ради  на формування інфраструктури об’єднаної громади.
Рішення 3 Про реорганізацію шляхом злиття Колубаївського дошкільного навчального закладу «Берізка» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та Колубаївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області в Колубаївський навчально-виховний комплекс у складі загальноосвітньої школи І?ІІ ступенів та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 4 Про затвердження передавального акту Великозаліського навчально-виховного комплексу у складі загальноосвітньої школи І ступеня та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 5 Про затвердження передавального акту Супрунковецького навчально-виховного комплексу у складі загальноосвітньої школи І ступеня та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 6 Про внесення змін до Статуту опорного навчального закладу Гуменецький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія».
Рішення 7 Про внесення змін до режиму роботи та штатного розпису працівників Пудловецького ДНЗ «Журавлик».
Рішення 8 Про внесення змін до режиму роботи та штатного розпису працівників  Cупрунковецького НВК у складі ЗОШ І ступеня та ДНЗ  «Журавлик».
Рішення 9 Про виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки.
Рішення 10 Про встановлення доплати за вислугу років працівникам культури.
Рішення 11 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму сільської ради на передачу в оренду комунального майна.
Рішення 12 Про внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Гуменецької сільської ради на 2016-2018 роки.
Рішення 13 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 14 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гуменюку Івану Антоновичу.
Рішення 15 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність гр. Береці Оксані Олександрівні.
Рішення 16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мандзюку Василю Михайловичу.
Рішення 17 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Матусяк Тамарі Павлівні.
Рішення 18 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Поліщук Людмилі Дмитрівні.
Рішення 19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Поліщук Людмилі Дмитрівні.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Басістій Галині Олександрівні.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Басістій Галині Олександрівні.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднару Володимиру Віталійовичу.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднарчуку Павлу Петровичу.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Боднарчуку Павлу Петровичу.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Галаманджук Євгені Миколаївні.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Козярук Діні Євгенівні.
Рішення 27 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кохан Емілії Олексіївні.
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лебедин Антоніні Миколаївні.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Лебедин Антоніні Миколаївні.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою присвоєння кадастрового номера гр. Ліщинській Аделії Іванівні.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Ліщинській Аделії Іванівні.
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Марченковій Іллі Миколаївні.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Морган Надії Тадеушівні.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Назарову Сергію Васильовичу.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Назарову Сергію Васильовичу.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Остапчук Вірі Миколаївні.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тимчишину Серафиму Анатолійовичу.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Тлусті Тетяні Миколаївні.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Холуп’як Ларисі Миколаївні.
Рішення 40 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Ціхоцькому Миколі Омеляновичу.
Рішення 41 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чебан Сергію Даниловичу.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мазуру Юрію Володимировичу.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Цвєткову Миколі Михайловичу.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Цвєткову Миколі Михайловичу.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бзинко Галині Зіновіївні.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бзинко Галині Зіновіївні.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Загоруйко Миколі Дмитровичу.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коханькевичу Сергію Дмитровичу.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Коханькевичу Сергію Дмитровичу.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Легецькій Нелі Миколаївні.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Легецькій Нелі Миколаївні.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Матвійчук Тетяні Петрівні.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Матвійчук Тетяні Петрівні.
Рішення 54 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Рищук Софії Вікторівні.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мазуру Юрію Володимировичу.
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чижиковій Любові Григорівні.
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Широкорадюк Людмилі Вячеславівні.
Рішення 58 Про затвердження рішення виконавчого комітету Гуменецької сільської ради №93 від 31 серпня 2017 року «Про присвоєння назви вулиці села Лисогірка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області».
Рішення 59 Про затвердження рішення виконавчого комітету Гуменецької сільської ради №94 від 31 серпня 2017 року «Про присвоєння назви провулку в селі Вербка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області».
Рішення 60 Про виконання плану роботи сільської ради за І півріччя 2017 року.
Рішення 61 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 62 Про подання до Хмельницької обласної державної адміністрації щодо відзначення сільського голови Абдулкадирової Інни Григорівни Почесною відзнакою «За заслуги перед Хмельниччиною».
Рішення 63 Про внесення змін до цільової Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2016 – 2020 роки на території Гуменецької сільської ради
Рішення 64 Про клопотання перед Державним підприємством «Хмельницький обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» про надання пільгового кредиту на будівництво житлового будинку Байраку С.А.
Рішення 65 Звіт про виконання сільського бюджету за І півріччя 2017 року

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано