A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новорічне свято у селах громади

Дата: 30.12.2016 08:36
Кількість переглядів: 3435

29.12.2016 в приміщенні Будинку культури села Гуменці відбувся Новорічний ранок для школярів Гуменецької громади:

відмінників, кращих спортсменів, переможців олімпіад та різноманітних конкурсів, учасників художньої самодіяльності.

Програма заходу охопила різноманітні жанри: сучасну хореографію (керівник Балицька О.), естрадний вокал  (керівник Чистяк О.), різдвяні колядки (керівник Соколовський В.), флешмоб (керівник Ківерчук Л.), театралізоване дійство (режисер Фалендиш Н.). В залі панувала святкова атмосфера. Діти з радістю приймали участь в новорічних конкурсах, водили хороводи та танцювали під дискотечну музику (керівник Чупрун І.).

Програма заходу завершилась врученням новорічних подарунків від Діда Мороза та Снігурочки.

Новорічний ранок в ДНЗ "Дзвіночок" с. Думанів

Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства.

Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

29 грудня 2016 р. відбулось Новорічне свято і в Думанівському дошкільному навчальному закладі «Дзвіночок». Колектив закладу підійшов до підготовки святкування Нового року з особливим настроєм, естетично прикрасивши концертну залу та приміщення садка, що загалом створює гарний настрій та нагадує про переддень Нового року.

Цікавий сценарій, музичний супровід, казкові гості та солодкі подарунки від Гуменецької ОТГ та спонсорів, створили святкову атмосферу, забезпечили святковий настрій та залишили чудові враження дітям та батькам.

   

28 та 29 грудня працівники будинку культури та вокальний колектив "Заграва" привітали колективи, установи та заклади торгівлі, які розташовані на території села Нігин із Новим 2017 роком та Різдвом Христовим.

28 грудня 2016 року в Гуменецькому НВК  новорічні ранки та вечори проходили за таким графіком:

10.00 год. – 1-2 класи
11.00 год. – 3-4 класи
12.30 год. – 5-7 класи
18.00 год. – 8-11 класи

Для 1-4 класів проведений новорічний ранок, з залученням казкових героїв. Особливим чарівним моментом стало поява головних героїв свята Діда Мороза та Снігурочки, яких так чекала дітвора. Учні прийняли участь  у різних конкурсах, іграх, розгадуванні загадок, танцювали та водили хороводи. Кульмінацією свята стало снігове шоу, яке подарувало дітям чудовий настрій та незабутні емоції.

Новорічні вітання для 5-7 класів проводилось у  формі телевізійного балу-карнавалу з використанням проектора. На свято завітали герої з вітчизняних та сучасних мультфільмів та казок. Проведені конкурси, розваги, танцювальні бої та безпрограшна лотерея. Учні задоволені та активні.

Учні 8-11 класів стали учасниками новорічної програми «Мій та моя зможе». Пари змагались у конкурсах, робили ставки та прийняли участь у танцювальному флешмобі.

Новорічний ранок у Великозаліському НВК

Відео з новорічного свята (БК с. Гуменці):

Колядують школи, садочки, клуби, старости:

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано