A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Дата: 04.12.2017 20:03
Кількість переглядів: 1279

заходи організували: КУ «Гуменецький ТЦСО», Голосківська ЗОШ І-ІІІ ст.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.

Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом – звернути увагу суспільства на цю проблему.

В зв’язку з цим 1 грудня 2017 року працівниками відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю КУ «Гуменецький ТЦСО» провели роз’яснювальну роботу серед працівників Гуменецької сільської раді, а також лекційне заняття для учнів 10-11 класів Гуменецького навчально-виховного комплексу та для молоді с. Слобідка-Гуменецька.
Під час заходу проведено анкетування та роздано інформаційно-просвітницький матеріал, продемонстровано документальний фільм щодо боротьби із ВІЛ/СНІДом.
Як результат підведення підсумку, учні усвідомили актуальність означеної проблеми та зробили відповідні висновки.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом став щорічною подією в більшості країн. Хоча 1 грудня визначений як дата для проведення Дня, в багатьох співтовариствах організовується ряд заходів, що проводяться протягом тижнів і днів до і після офіційного відзначення.


1 грудня 2017 року в Голосківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся традиційний конкурс стіннівок до Дня боротьби зі СНІДом та акція «Червона стрічка – ознака небайдужості».


Читати статтю З’їзд лідерів учнівського самоврядування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано