A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Свято осені

Дата: 03.11.2017 19:26
Кількість переглядів: 6357

Свято урожаю у Нігинському БК, Великозаліському НВК, Гуменецькому ДНЗ.

Золотого урожаю
Знов до нас прийшла пора
І звичайно недаремно
Осінь щедрою зовуть.

“Це приємно. Я це знаю.
Щедрість – заповідь моя
Познайомтесь з урожаєм:
Він усюди, там де я!”

Спасибі, Осене, за всі твої щедроти!
Дякуємо за твої дари!

Щедра осінь. Принесла повні міхи урожаю. Ліс повен грибів, після дощу вони ростуть густо-густо. У садах зібрані яблука і виноград, груші. На городах зібрані морква, картопля, гарбузи, капуста та багато інших овочів. Багатий урожай заповнив комори. Ось такі подарунки приносить нам осінь.

31 жовтня у Нігинському будинку культури зібралися на свято урожаю діти та працівники культури, для якого старанно всі трудилися.

Адже здавна відомо, що найсмачніші та найкорисніші плоди ті, які виросли на рідній землі.


27 жовтня у філії опорного закладу – Великозаліському НВК у складі ЗОШ І ст. та ДНЗ – відбулося свято Осені.

Осінь – чудова пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини.

Усі дітки із задоволенням перевтілилися у казкових персонажів та розповіли чарівну осінню казку - співали, декламували віршики, прославляючи осінь за її красу та врожаї. Завітала до вихованців і головна героїня свята – щедра Осінь, яка розважала малят іграми та завданнями

Цікавою була й виставка сімейних виробів з природного матеріалу, кожен учасник якої мав можливість виявити свої таланти і неперевершену фантазію.


Хорошою традицією у наших дитсадках стало проведення в жовтні свята Осені. Тому і наш заклад не виняток. Цьогоріч в нашому Гуменецькому ДНЗ «Дивограй» свято видалося особливим і неповторним. Зала була святково прикрашена різноманітними яскравими декораціями. До всіх вихованців закладу завітала Осінь-чарівниця. Малята підготували пісні, таночки, віршики про осінь, водили хороводи. А закінчилось свято частуванням щедрими дарами Осені.

Святкування в старшій групі проходило в стилі ярмаркування, адже з давніх-давен після закінчення польових робіт українці святкували збір врожаю і проводили ярмарки з піснями гучними, іграми, танцями. Було дуже весело та гарно. Ось і на ярмарок у садочку зібрали гостей та запросили свято осені відсвяткувати. А на закінчення Осінь пригостила всіх гостей та дітей смачним короваєм.

У ІІ середній групі діти відвідали казку «Осінні пригоди Вітерця». Де малята підготували пісні, таночки, віршики про осінь, водили хороводи. Завдяки акторським талантам дітей присутні поринули в осінню казку.

У І середній групі пройшло свято під гаслом «Осінь в казковому лісі». На святі панував веселий настрій та сміх. Усі дітки із задоволенням співали пісні, розказували віршики, прославляючи осінь за її красу та врожаї.


Читати статтю Заняття з аплікації "Сукня для осені" (с.Слобідка-Гуменецька)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано