A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Жінка – найчарівніше творіння на Землі

Дата: 07.03.2018 19:13
Кількість переглядів: 25675

07.03.2018: с.Гуменці (+відео);
доповнено 08.03.2018: с.Великозалісся
;
доповнено 09.03.2018: с.Залісся Друге (2 події, +відео)
;
доповнено 10.03.2018: с.Улянівка
;
доповнено 11.03.2018: с.Голосків, с-ще Сахкамінь, с.Вербка
;
доповнено 12.03.2018: с.Нігин (2 події, +відео), с.Слобідка-Гуменецька
, с.Пудлівці, с.Абрикосівка, с.Думанів;
доповнено 13.03.2018: с.Лисогірка
;
доповнено 19.03.2018: с.Колубаївці (3 відео);

доповнено 20.03.2018: с.Киселівка, Голосківська школа


З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

На передодні жіночого свята, 7 березня, в Гуменецькому будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт до Міжнародного жіночого дня 8 Березня. Від імені сільського голови Інни Григорівни Абдулкадирової цінними подарунками та квітами депутат районної ради Олександр Кирилюк привітав найчарівніших, найзагадковіших, напрекрасніших, добрих, турботливих, одним словом – жінок: вдовів ІІ світової війни, учасників бойових дій, матерів-героїнь, ветеранів соціальної сфери сільської ради, орденоносців.

Святкову програму підготували аматори будинку культури та бібліотеки.


Вітайте жінку: матір і кохану,
Живу, чарівну, грішну і святу.
Без неї світ таким убогим стане,
Цініть її терплячу доброту!
Вітаємо жінку – джерело любові
У свята і у будні, повсякчас.
І не жалійте ніжності у слові,
Вона стократ повернеться до вас.

З нагоди Міжнародного дня 8 березня в сільському будинку культури с. Великозалісся відбулась концертна програма «Тільки у нас на Україні жінки милі та вродливі». З добрим, прекрасним, сонячним днем усіх жінок вітали своїми музичними номерами учасники художньої самодіяльності.


Квіти з крепового паперу

Напередодні Жіночого дня у Залісько Другому СБК проведено майстер – клас з виготовлення квітів з крепового паперу.
Такі квіти можна використовувати для прикрашання приміщення на свято у бібліотеці та СБК, також можна прикрасити подарунок або піднести в якості подарунка.

Весна! Весна – це тепле,
блакитне небо, яскраве сонце.
Весна – це перші квіти, веселі пісні пташок,
Весна – це магія, це свято жінок!

7 березня в Залісько Другому СБК проведено святковий концерт до Міжнародного дня прав жінок і миру 8 березня. З вітальним словом до присутніх звернувся староста Віталій Сьомко.

Глядачі мали змогу насолоджуватися піснями та танцями учнів НВК та аматорів сцени СБК. Окрасою заходу стали гумористичні сценки «Будній день чоловіка і жінки» та «Похмілля. 9 березня», які підготували учасники драматичного гуртка СБК, а ще свою майстерність продемонстрували учні НВК у цікавій сценці «Мама за комп’ютером».


День 8 березня цілком присвячений найпрекраснішій половині нашого суспільства. Ми віддаємо данину любові і захоплення тим, до кого звертаємося і в радості і в печалі.

В цей день в клубі села Улянівка було проведено захід присвячений їм – найзагадковішим і найчарівнішим – нашим жінкам.

На святі було вшановано багатодітну маму. Від імені сільського голови Абдулкадирової Інни Григорівни, староста села Мандзюк Євгена Іванівна вручила цій героїчній жінці подарунок.

В гарному настрої і з великим захопленням пройшли урочистості, організовані аматорами села.


8 березня в клубі села Голосків відбувся святковий концерт до дня 8 березня.

Святкова концертна програма порадувала присутніх піснями віршами сценками. Багато ніжних, лагідних, приємних слів звучало зі сцени про жінку, маму, бабусю. Свої концертні номери подарували аматори села: ведучі О. Бзинко та В. Бураний. Солісти Д. Середюк, М, Дремляк, Е, Доротюк К, Вовкович, Ю. Кузнєцова, Р. Сорока, В. Дзюба , А. Герук та вокальний ансамбль "Кептинчаночки". Святковий концерт минув, але приємні враження і настрій залишились.


Найкращі жінки живуть в Україні.

Кажуть, в Парижі найкращі жінки,
Але мабуть усе навпаки.
Найкращі жінки живуть в Україні,
Всі українки – справжні перлинки.

8 березня в клубі селища Сахкамінь відбувся святковий концерт «Найкращі жінки живуть в Україні». Працівники культури і аматори сцени подарували глядачам справжнє свято. Вокальні колективи (керівник Надія Забродська) та солісти виконали чудові пісні, присвячені жінкам, матерям, бабусям. Багато гумору та позитиву внесла в концертну програму театральна студія «Овація» (керівник Віталіна Пиріжок). Розігрувалися веселі сценки та гуморески. Майстерно вели програму ведучі – Антон Тріцький і Анастасія Пасічник Привітав жіноцтво староста селища В`ячеслав Анатолійович Ляховецький. Від імені сільського голови Гуменецької ОТГ Інни Григорівни Абдулкадирової були врученні подарунки видатним жінкам нашого селища. На закінчення святкової програми справжні чоловіки (учасники художньої самодіяльності) подарували чарівному жіноцтву квіти.

Завідувач клубу Ніна Волинець.


Жінка – життя окраса!

8 березня, в Міжнародний Жіночий День, у Вербецькому сільському клубі зібрались односельці, щоб вшанувати прекрасну половину людства, найчарівніше творіння на землі, берегинь роду нашого, жінок-орденоносців, жінок ветеранів праці, матерів-героїнь.

На їх адресу линули вітальні слова, танцювальні композиції, гарні пісні. Не обійшлось і без подарунків від сільського голови І.Г. Абдулкадирової, які вручив староста села Мазур А. В. Протягом двох годин в залі панував святковий настрій.


Весна... Весна надії, радості і любові.
Україна. Жінка. Мати. Як багато значать ці слова для кожного із нас! Як глибоко западають у душу! Як гордо промовляємо ми їх!
В ці весняні дні жителі села Нігин зібралися у святковій залі Нігинського сільського будинку культури на святковий концерт «Повіки будь, благословенна жінко!», який працівники культури і аматори сцени присвятили найчарівнішій половині людства – жінкам, матерям, бабусям – берегиням роду і життя.

З теплим привітальним словом до всіх присутніх звернувся староста села, Сосула Олександр Миколайович.

Відчувайте завжди себе єдиними і неповторними,
Бажаними і жаданими, коханими і незрівнянними,
Весни – у серці, у справах мудрості,
В друзях – вірності, в серцях – юності!

7 березня 2018 року, напередодні міжнародного жіночого дня, від імені сільського голови Гуменецької ОТГ Інни Григорівни Абдулкадирової, староста села Нігин Сосула Олександр Миколайович та працівники культури  вручили жінкам подарунки та запрошення на святковий концерт в Нігинському СБК: ветеранам праці, вдовам, орденоносцям, учасниці бойових дій.

Любі наші! Щиро вітаємо Вас з Днем жінок та весни! Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю, ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Ви – берегині домашнього вогнища.  Нехай увесь рік з вами буде відчуття весни – світлої і прекрасної!

А справжня жінка завжди в шані буде і є, бо жінка – це і є творець життя!..


7 березня у клубі с.Слобідка-Гуменецька проведено святковий концерт до Міжнародного жіночого дня 8 березня.

З прекрасним весняним святом усіх жінок вітали учасники художньої самодіяльності. Від імені сільського голови І.Г.Абдулкадирової цінними подарунками староста села Блажко Ю.Й. привітала вдовів ll світової війни, матерів-героїнь, орденоносців.


8 березня Пудловецькі аматори сільського будинку культури вітали жінок зі святом весни на початок концертної програми була прочитана молитва за матір. Ведучі охоче привітали мати героїню Кантаревич Людмилу, Лабанську Валентину, яка нагороджена орденом червоного прапора та медаллю ветеран праці, а також всіх присутніх жінок, жінок соціальної сфери. Гарні пісні та гумор підняли настрій не тільки жінкам, а й чоловікам. Зі святом Вас, чарівні жінки.


В с.Абрикосівка було проведено свято до Всесвітнього дня жінок. Свято провели художній керівник Гринжук В.П. та завідуюча клубом Савенко А.В.

Ми любимо вас, кохані наші мами.
Ми вам бажаємо здоров’я багато.
Ми хочемо, щоб завжди ви раділи
І щоб в житті ніколи не хворіли.


с.Думанів

ВЕЛИЧНЕ СЛОВО ЖІНКА

Відшуміла зима лютими морозами, відхурделила сніжними віхолами, а на зміну їй прийшла красуня–весна.
В усі часи в усіх країнах жінка стоїть вище чоловіка: в ній ніжність, краса, надзвичайна зворушливість, чутливість.

Я просто жінка. Просто жінка я
П'ять букв у слові – ну куди простіше?
Я жінка, я кохана, я твоя,
Я та, яка на світі найрідніша
Сумна і ніжна. Мовчазна і ні.
Я та, якій протягують долоні
У муках я життя тобі даю,
Заціпивши зуби, на війну пускаю.
Біля вікна задивлено стою.
Я та, якій гукають просто “Мамо”
Я просто жінка грішна і свята,
Слабка і сильна, Сіра і яскрава.
Я, просто жінка, просто жінка.
Та, Якій потрібно щастя, а не слава.

Щиро вітаємо Вас зі святом весни, з днем 8 Березня! Зичимо здоров’я із дзвінкої криниці, хліба запашного з української пшениці, рум’янців від калини, щоб були у настрої кожної днини.


7 березня в Лисогірському сільському клубі відбувся святковий концерт. Весь вечір лунали привітання на адресу жінок. Староста села відзначив грамотами та подяками жінок, що зробили вагомий внесок у розвиток села. Були проведені конкурси та святкова дискотека. Усім присутнім в залі жінкам були вручені виготовлені на передодні свята любительським гуртком заквітчані вісімки.


10 березня о 14:00 у приміщенні Колубаївського сільського клубу відбувся конкурс "Міс весна 2018" та святковий концерт з нагоди 8 березня (3 відео)

10 березня с сільському клубі с. Колубаївці відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню та конкурс краси "Міс Весна 2018"

Сьогодні ми вшановуємо Весну. Адже 8 Березня це не тільки свято наших жінок, але і свято Весни, свято пробудження Природи, свято перших квітів і Гарного Настрою. Тому сьогодні серед красунь села ми обираємо "Міс Весну 2018".

У конкурсі взяли участь 6 красунь, які показали себе з найкращої сторони. Артистичні, граціозні, талановиті – все, це наші дівчата...

Яскраві номери подарували глядачам учасники художньої самодіяльності.

За результатами оцінювання журі переможницею конкурсу та отримала головний приз Тодосійчук Антоніна, яка вразила всіх своєю ніжністю, креативністю, скромністю та талантом.

На завершення свята гарним подарунком стало відеопривітання від наших мега позитивних "Крихіток":

У ролях: - Слободян Олександр
- Галик Валерій
- Фустов Віктор
Гурт "Крихітки":
- Слободян Наталія
- Телюх Оксана
- Нероба Світлана
- Маковська Антоніна
- Повержук Тетяна
- та водій маршрутки
  Ідея: Слободян Олександр https://www.instagram.com/sashaslobodyan
Відеограф, Монтаж: Тимінський Максим https://www.instagram.com/tyminskiy373
Музика: Ольга Полякова - Шлёпки
Спонсор: PhotoTop

ЇЇ ВЕЛИЧНІСТЬ – ЖІНКА

10 березня у клубі с.Киселівка відбувся святковий концерт «ЇЇ ВЕЛИЧНІСТЬ – ЖІНКА», присвячений до дня жінок – 8 березня.
Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє, без мудрої поради бабусі.
У це прекрасне свято учасники художньої самодіяльності від усієї душі бажали любові, добра, успіхів. Свої музичні вітання дарували Бойчук Діана, Брунько Сніжана, Каласюк Альона та маленька Софійка. Ярема Євгенія та Софійка продекламували вірші про прихід весни та материнську любов. Запам’ятався присутнім й танок у виконанні Каласюк Альони та Бойчук Діани. Веселого настрою додала сценка «Стецькові женихання».
Після завершення концерту вечір продовжила, як завжди, святкова дискотека.


6 березня 2018 року у Голосківській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено низку виховних годин, присвячених Дню Жінок та весни. Учні власноруч виготовили яскраві листівки для своїх мам та сестричок, бабусь, розповідали вірші та співали пісень. А учні старших класів 7 березня долучились до конкурсу стінгазет до свята 8 березня.


Читати статтю КОНКУРС "МАЛЮНОК, ВІРШ, ЛИСТ ДО МАМИ"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано