A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

З днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2017 19:10
Кількість переглядів: 1870

вітає с-ще Сахкамінь, с. Вербка, с.Слобідка-Гуменецька

Привітання активу селища Сахкамінь в День місцевого самоврядування.

7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Актив селища Сахкамінь вітає насамперед голову Гуменецької об’єднаної територіальної громади Інну Григорівну Абдулкадирову та її згуртовану команду, вітаємо старосту селища Сахкамінь Вячеслава Анатолійовича Ляховецького, діловода Катерину Олександрівну Лису, депутата Галину Леонідівну Романюк.

Тож, дозвольте побажати вам наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій, відповідальній праці розвитку територіальної громади, міцного здоров’я, щастя, та здійснення всіх життєвих планів і сподівань. Нехай Бог береже ваших рідних і близьких і зміцнить найголовніше – ваші сім’ї!


с.Вербка

Наше село Вербка – це велика дружня родина на чолі зі старостою Мазуром А.А., який щоразу проявляє турботу про односельчан.

Цього разу в День місцевого самоврядування староста села і працівники культури привітали Лаврентюка В.П., який сьогодні уже на заслуженому відпочинку, в.о. директора ПАТ «Подільські Товтри» Соколюка А.М., директора ковбасного цеху Крупельницького А.А., керівника ТОВ « Укрпром – Буд» Шапринського О.О. підприємців села.

З нагоди свята побажаєм миру, злагоди, активної громадської позиції та єдності.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


с.Слобідка-Гуменецька

Село Слобідка-Гуменецька багате на добрих та працьовитих людей. Серед них і сім'я Цішковських –Дмитро та Вікторія. Староста села Блажко Ю.Й. та працівники культури Кодовбецька Я.Ю., Сороката І.М. неодноразово звертаються до них по допомогу, не чуючи у відповідь відмови. Тому від голови Гуменецької сільської ради Абдулкадирової І.Г. та старости села Блажко Ю.Й. до Дня місцевого самоврядування Подякою та подарунком нагороджується Цішковський Дмитро Миколайович за благодійну спонсорську допомогу і за вагомий внесок у розвиток села.

Фото без опису Фото без опису


Читати статтю Волонтерам українським – слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано