A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Міжнародний день відмови від куріння

Дата: 22.11.2017 18:54
Кількість переглядів: 1160

Міжнародний день відмови від куріння відзначається щороку в третій четвер листопада.

Мета Міжнародного дня відмови від паління – сприяти зниженню поширеності тютюнової залежності, залучення до боротьби проти куріння всіх верств населення, профілактика тютюнопаління та інформування суспільства про згубний вплив тютюну на здоров'я.

В зв’язку з цим 21 листопада 2017 року працівники відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю комунальної установи «Гуменецький ТЦСО» Берник О.П. та Медвецька О.В. провели для учнів 7-9 класів Сахкамінської ЗОШ I-II ступенів лекційне заняття на тему «Скажімо курінню ні!» та анкетування.

Як результат підведення підсумку, учні усвідомили актуальність означеної проблеми та зробили відповідні висновки. Слід зазначити, що широке інформування суспільства про шкідливий і згубний вплив тютюну на здоров’я курця і оточуючих його людей здатне позитивно вплинути на самосвідомість безлічі курців.

Завдяки хорошій обізнаності населення про шкоду куріння для здоров’я та доступних методах позбавлення від цієї шкідливої звички багато громадян прагнуть позбутися згубної нікотинової залежності.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю Поет-пісняр, поет-лірик (с.Вербка)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано