A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Свято знань

Дата: 01.09.2017 17:18
Кількість переглядів: 1806

З першим днем осені у школи Гуменецької громади завітало свято Знань. Цьогоріч 8 загальноосвітніх навчальних закладів відкрили свої двері для 111 першокласників та 852 учнів 2-11-х класів.
(новини с.Гуменці, с.Пудлівці, с.Колубаївці, с.Голосків, с-ще Сахкамінь)

Особливим було свято у Гуменецькому НВК „ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія”, який визнано опорним. На свято сюди завітали:

заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Гуменний О.В., який привітав присутніх зі святом та подарував навчальному закладу кольоровий принтер;

голова Гуменецької сільської ради Абдулкадирова І.Г., яка подарувала дві електричні швейні машинки для кабінету трудового навчання;

начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Срібняк Л.О. наголосила, що для учнів основної та старшої школи також встановлений новий сучасний кабінет фізики.

Педагогічний та учнівський колективи висловили щирі слова подяки та пообіцяли порадувати новими перемогами та результатами.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Сьогодні в Пудловецькому дитячому садочку «Журавлик» відбулася бесіда з дітками і вихователями до «дня знань».
Хоча дітки ще дуже маленькі і до школи їм ще рано, усі з великим задоволенням слухали, відповідали на питання своїх вихователів.
Малеча з нетерпінням чекає нових зустрічей…

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Колубаївці

День знань – це хвилююче і водночас радісне свято. Це зустрічі з друзями і вчителями, радість спілкування і навчання, передчуття чогось нового і незвіданого. А ще школа в цей день прийняла 8 першокласників до своєї родини, і у нас вже навчатиметься 65 учнів. А ті учні, які дев’ять років тому вперше прийшли до школи і були такі невпевнені й маленькі, виросли і змужніли і вже навчаються останній рік у нашій школі. За руку вони сьогодні привели до школи достойну заміну. Неначе швидкоплинна ріка, яка є повною і біжить не спиняючись, так само і шкільні роки, переповнені дитячим сміхом, ні на мить не зупиняються у своїй творчості, даючи учням знання, а потім випускають їх у широкий світ, де вони навчаються життю, здобувають досвід і творять майбутнє нашої держави.

На наше шкільне свято завітали головний спеціаліст відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради – Колісник Вікторія Вікторівна; староста села Хмелюк Дмитро Миколайович, які привітали наших дітей, вчителів зі святом Першого вересня. Колубаївська ЗОШ з радістю відчиняє для майбутніх школярів свої двері і запрошує у Країну знань.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Ось і непомітно пролетіло літо, а з ним і канікули. А це означає, що на порозі новий навчальний рік, зустрічі з однокласниками та друзями, нові знання та вміння.
І хоч для багатьох прихід осені не є очікуваним і бажаним, та все ж, це не привід для смутку. Адже попереду яскраві зустрічі, веселі події та нові звершення.
1 вересня Колубаївський сільський клуб скликав друзів, разом відсвяткувати свято Першого дзвоника.
Шалені розваги, мега паперове ШОУ, п'ятигодина музична атака від Dj mix FLANGER неодмінно надихнуть на нові здобутки та перемоги...


Голосків. Перший дзвоник.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Сахкамінь. Для дітей віком від 6 до 15 років відбулася дискотека «Star Kids Disko»

Сучасні ритми музики, зацікавили й заманили діток у неймовірний світ, але найбільше дітям сподобалася не поп-музика, а весільна – були дійсно запальні танці по парах, платочок, гопачок. Неймовірно окрасили вечір кольорові лазери.

Діджейом дискотеки була художній керівник Віталіна Пиріжок.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Пропонуємо переглянути Свято села Великозалісся


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано