A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

До Дня святого Валентина

Дата: 12.02.2018 16:25
Кількість переглядів: 9487

відбулися майстер-класи та конкурси у с.Слобідка-Гуменецька, с.Гуменці (СБК) , с.Лисогірка, с-щі Сахкамінь (клуб) ;
доповнено 14.02.2018: с.Великозалісся;
доповнено 15.02.2018: Голосківська ЗОШ І-ІІІ ст., Залісся Друге СБКЗалісся Друге НВК, Сахкамінська школа, с.Гуменці (бібліотека);
доповнено 19.02.2018: с.Пудлівці, с.Нігин, с.Вербка
;
доповнено 24.02.2018: с.Киселівка, Нігинська ЗОШ


Напередодні дня Святого Валентина у бібліотеці с.Слобідка-Гуменецька завідувач клуба Кодовбецька Я.Ю. спільно із бібліотекарем Сорокатою І.М. провели майстер-клас по виготовленню валентинок.

Веселе сердечко та ангелочок біля клуба роздавали перехожим валентинки. Затишна і приємна атмосфера панувала у бібліотеці, кожен виявив і показав свою креативність. Також бібліотекарем створена тематична поличка "На крилах любові".

НА ПОЧАТОК


Так ніхто не кохав

Так ніхто не кохав, через тисячі літ
Лиш приходить подібне кохання.
В день такий розцвітає весна на землі
І земля убирається зрання.

Словами про кохання 11 лютого в Гуменецькому СБК розпочали конкурсно-розважальну програму ведучі Валерія Зарецька та Тетяна Пукас.

В конкурсі брали участь пари:
1 пара – Кліновський Віталій та Зацерковна Юля,
2 пара – Макогон Руслан та Крістіна Желіховська,
3 пара – Вадім Закордонець та Решетник Аня,
4 пара – Марія Гаврилюк та Іван Расевич.

Пари змагалися за титул Валентин та Валентина у різних конкурсах та вікторинах, а журі у складі Гужальської Нелі, Островської Людмили, Короленко Галини, Намок Алли, Петренко Галини, Дудко Алли оцінювали конкурсантів за п’ятибальною системою.

Між конкурсами звучали музичні номери від солістів Аліни Матраєвою, Валерії Зарецької та вокального гурту дівчат.

Всіх учасників директор будинку культури Богданова Тетяна та бібліотекар села Гуменці Гужальська Неля нагородили подарунками та валентинками.

Здобула перемогу у номінації Валентин та Валентина – Кліновський Віталій та Зацерковна Юлія.

Завершилася конкурсно-розважальна програма святковою дискотекою.

НА ПОЧАТОК


8 лютого у Лисогірському клубі було проведено знайомство молоді з історією виникнення Дня Святого Валентина.

За легендою це свято бере початок з давнини. Почалося все з святкування Дня святої римської богині шлюбу, материнства і жінок – Юнони та римського бога Пана. Дівчата писали на маленьких папірцях свої імена та вкидали в посудину. Цю посудину довгенько струшували та пускали по колу юнакам, що витягали папірці з ім’ям. До наступного такого свята ця дівчина ставала йому милою, інколи нареченою або дружиною. Так і виник День закоханих.

НА ПОЧАТОК


11 лютого в клубі селища Сахкамінь відбулося «Свято закоханих», яке підготували та провели працівники культури: завідувач клубу Ніна Волинець, організатор дозвіллєвої діяльності Надія Забродська, художній керівник Віталіна Пиріжок.

На святі декламувалися ліричні вірші, розповідалися легенди про кохання, лунали пісні у виконанні солістів та жіночого вокального колективу «Подільське намисто». Веселого настрою додала сценка «Любов» у виконанні учасників театральної студії «Овація», а також різноманітні ігри та конкурси.

Сахкамінські працівники клубу та аматори народної творчості, з великою вдячністю і гордістю за високу оцінку їх творчих здобутків, приймали нагороди та подарунки від керівництва громади. Староста Вячеслав Анатолійович Ляховецький і депутат Галина Леонідівна Романюк, від імені голови Гуменецької ОТГ Інни Григорівни Абдулкадирової, вручили учасникам художньої самодіяльності Сахкамінського клубу матеріальну допомогу і подяки, за вагомий внесок у збереженні та відродженні народних звичаїв і традицій громади, активну участь у Фестивалі колядок і щедрівок "Від Різдва до Водохреща".

НА ПОЧАТОК


Кохання – це щастя!
Це випадок Долі!
Кохання – життя!
Це сльози по скроні!
Це радість! Це смуток!
Вологі долоні!
Це стукіт сердець!
Смс в телефоні!
Кохання – це те, чого варте життя!
Кохання – це ти! Кохання – це я!

На передодні Дня Святого Валентина в сільському будинку культури с.Великозалісся відбулась конкурсно-розважальна програма. Де участь прийняли три пари учасників – Цимбалюк Ліза та Тімакін Владислав, Костюк Марічка та Грель Владислав, Фартушняк Христина та Бурий Сергій.
В змаганні за титул Валентин і Валентина перемогли Цимбалюк Ліза і Тімакін Владислав.
Всіх учасників було нагороджено подарунками та валентинками.

НА ПОЧАТОК


14 лютого з нагоди свята закоханих учні прийняли активну участь у виставці-конкурсі валентинок та провели ряд виховних заходів, серед яких свято-гра у 5 класі, літературна кав’ярня у 9 класі та конкурс на найкращу романтичну пару у 8 класі. Учні не тільки дізнались багато цікавих історій про кохання, а також позмагались у знанні пісень та поезій про кохання, відомих літературних та історичних пар, а також просто чудово провели час у дружньому колі.

Вітаємо усіх від імені нашої Голосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів із Днем святого Валентина! Щастя, добра та любові усім!!!

НА ПОЧАТОК


На крилах любові

14 лютого в Залісько Другому СБК відбулась конкурсно-розважальна програма до Дня святого Валентина. Учасники брали участь у конкурсах «Перегони», «Торт», «Знання – це сила», «Фабрика зірок», «Гарем», «Танцювальне попурі» та ін. Глядачі теж показали свої знання. Для них було підготовлено ряд конкурсів, за який вони отримували бали і дарили їх своїй улюбленій парі.

Учасників конкурсу оцінювало журі у складі: Світлани Сьомко, Олександра Продана та Лілії Продан.

Титул міс Валентина та містер Валентин дістався подружжю Ларисі та Роману Олійникам, міс Чарівність – Ганні Бзинко та містер Мужність – Віктору Яловичу, міс та містером Глядацьких симпатій стали Наталія Боднар та Василь Чоп’як, міс Креативність – Олена Онуфрейко та містер Галантність –Олег Боднар. Кожна пара отримала подарунок в гумористичному стилі.

Свято продовжилось дискотекою.

НА ПОЧАТОК


Коханню всі віки підвладні

14 лютого в Заліському-2 НВК відбулося свято до Дня закоханих для наймолодших школярів. Вихователь групи продовженого дня Сьомко Світлана Анатоліївна підготувала цікаві конкурси, в яких дітлахи брали участь з великим азартом.

Свято закінчилося справжньою дискотекою. Усі отримали невеличкі подарунки за активну участь, а на додачу й гарний настрій.

НА ПОЧАТОК


Лютий, чотирнадцяте, зима…
Сніги, вітри та холода,
Швиденько валентинку відкривай,
Коханням душу свою зігрівай:
Моя Ти доле, кохаю Тебе!
Хай Ангел небесний Тебе береже!

День святого Валентина – одне з наймолодших свят в нашій країні, яке відмічають з початку 90-х років. Символом дня Валентина вважають червоні троянди та валентинки, які символізують любов та пристрасть усіх закоханих. Веселе і романтичне шоу «Хто зверху?» було проведено у Сахкамінській школі.

НА ПОЧАТОК


Кохання… Мабуть, ні про що так багато не говориться, не розмірковується, не мислиться, як про кохання. І не дарма… Історія життя на землі не віддільна від історії людських почуттів. Кохання, народившись від ніжності, захоплення, розуміння, відкрило нескінчену цілісність людської особистості і подарувало світові гуманність, милосердя, радість, співчуття і щастя.
Кохання – це поезія і сонце життя! Мабуть, немає ні одного письменника, поета, який би не оспівував це прекрасне почуття.
Чи закохувалися коли-небудь Тарас Шевченко, Леся Українка, Іван Франко, Володимир Сосюра, Олександр Олесь, Ліна Костенко?
І тому 14 лютого в КЗ "Гуменецька публічна бібліотека" відбувся поетично-ліричний диліжанс «Під вітрилами любові», на якому лірична поезія торкнулась серця кожного присутнього.

А майстер-клас "Духмяні валентинки своїми руками", який провела директор КЗ "Гуменецька публічна бібліотека" Леся Кісляк, залишив яскраві враження та насолоду від розмальованих сердечок для коханих.

НА ПОЧАТОК


Коханню всі віки підвладні

Саме такими словами 14 лютого ми запрошували всіх пудлівчан, не тільки молодь, але і старших жителів села, на свято закоханих. Під час концертної програми ми проводили різноманітні конкурси, в яких охоче приймали участь як молодь, так і люди похилого віку. Була запрошена на наше свято пара, яка 12 лютого відсвяткувала «золоте весілля» – це Юр’єв Михайло та його дружина Галина.

Також вшанували своїх воїнів-інтернаціоналістів, їх рідних, яким вручали квіти та подарунки.

Аматори Пудловецького СБК дарували присутнім як сучасні, так і пісні 80-х, 90-х років. А зал охоче підспівував і дарував теплі і щирі оплески.

НА ПОЧАТОК


Любов підносить серце над землею
І робить дивовижні чудеса.
Стає людина зовсім інша з нею,
Тоді в її душі живе краса.
Тоді в душі троянда розцвітає,
Співає у душі тоді весна!
Любов людська велику силу має,
Зцілити може й оживить вона.

Свято закоханих відсвяткували і у Нігинському сільському будинку культури, де відбувся святковий концерт «Стріли Амура». Прозвучали пісні про вічне почуття кохання, легенди виникнення свята. Староста села Олександр Миколайович привітав присутніх зі святом та від імені голови Гуменецької ОТГ Інни Григорівни Абдулкадирової, вручив учасникам художньої самодіяльності Нігинського будинку культури матеріальну допомогу і подяки, за вагомий внесок у збереженні та відродженні народних звичаїв і традицій громади, активну участь у Фестивалі колядок і щедрівок "Від Різдва до Водохреща".

Минуще все, любов лиш вічна. Міліють ріки, душі і слова. І лиш вона пронизує сторіччя, Перецвітає й знову ожива… (В.Сухомлинський)

НА ПОЧАТОК


З нагоди Дня Закоханих у Вербецькому сільському клубі відбувся романтичний вечір «Країною кохання». Адже найпрекрасніша, найчарівніша пора в житі людини – це пора юності, а зустріч з коханням – це подарунок долі. Подаровані «валентинки», ліричні вірші, пісні, скринька побажань, вікторини – це все створило атмосферу приємних відчуттів, наповнених любов’ю.

НА ПОЧАТОК


с.Киселівка

17 лютого в Киселівському сільському клубі відбувся концертно-розважальний захід присвячений дню святого Валентина. Під час проведення концерту проводилися конкурси, в яких приймали участь не тільки виконавці, але і глядачі. Після концерту вечір продовжила святкова дискотека.

 НА ПОЧАТОК


Нігинська ЗОШ

День Святого Валентина – ніжне та добре свято, день, в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – про любов. В цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Крім того день всіх закоханих – чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати дорогу тобі людину…

Цікаво та весело пройшло свято і в Нігинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

НА ПОЧАТОК


Читати статтю Нарада бібліотечних працівників (07.02.2018)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано