A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2017 16:12
Кількість переглядів: 1850

 с.Гуменці, с-ще Сахкамінь, с.Пудлівці, с.Залісся Друге, с.Слобідка-Гуменецька, с.Нігин, с.Абрикосівка

с.Гуменці. 21 листопада в Гуменецькому сільському будинку культури клубними та бібліотечними працівниками, учнями та вчителями молодших класів Гуменецького НВК ЗОШ I-III ст. в День Гідності та Свободи пригадали і подивилися документальну стрічку про події, що відбувалися в країні і на Майдані Незалежності у 2013 році.

Ведучі розповіли про наших земляків, які з почуттям гідності, патріотизму нині воюють на сході України, захищаючи її територіальну цілісність, відстоюючи ідеали свободи і демократії як найвищої цінності сучасного цивілізованого суспільства.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих на Майдані і під час АТО.

с-ще Сахкамінь

Хто міг подумати, що трапиться таке,
Хто міг подумати, що в мирную годину
підуть батьки ховать своїх дітей,
Які стояли на Майдані за Вкраїну.

Небесну сотню прошу вшанувати,
Небесній сотні дякувать до скону.
Це те найменше, що ми можемо віддати,
Щоб ви відчули, як склоняємось до долу.

Вас пам’ятати будемо завжди,
Із вами будемо боротись за країну.
За ту країну, де нема брехні й війни,
За нашу й вашу мирну Україну…

21 листопада 2017 року в Сахкамінській бібліотеці спільно із клубом та школою проведено годину пам'яті «У нашій пам'яті назавжди залишилось», приурочену Дню Гідності та Свободи.

Учасники заходу В.Ткач, Н.Волинець, В.Пиріжок, К.Іскра, А.Пасічник та В.Кліщинський закликали всіх присутніх згадати з чого усе почалося, пам’ятати усіх Героїв Небесної Сотні, які поклали свої голови за наше майбутнє.

Хай пам'ять усіх невинно убитих згуртує нас, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.


с.Пудлівці.

В Пудловецькому будинку культури зібралися жителі села до дня загиблих на майдані. Вшанувати пам'ять «Небесної Сотні» хвилиною мовчання. Вічна пам'ять та земля пухом. Герої не вмирають.


с.Залісся Друге.

Україна в серці кожного із нас.

21 листопада в нашій країні відзначається День Гідності та Свободи. В історії нашої країни було багато трагічних періодів та подій. В наш час в історію ввійшла ще одна подія – Майдан, який змінив нашу державу, наш народ і наше життя.

Борців Майдану об’єднало бажання жити у вільній європейській країні, з справедливим та світлим майбутнім. За ці ідеали пролилася кров. Так з’явилась Небесна Сотня – це патріоти, які віддали життя за свої переконання. І тепер для народу України є святим обов’язком гідно вшановувати Героїв.

У Залісько-2 філії проведено патріотично-інформаційну бесіду «Революція Гідності та Свободи».

Під час бесіди бібліотекар розповідала про революційні події та патріотів України. Користувачі бібліотеки висловили своє відношення до тих подій. Також під час бесіди говорили про патріотизм, мужність, гідність, яка проявилася у кожного із нас.


с.Слобідка-Гуменецька Щоб їхні сонні душі розбудило?
Розвіявся густий-густий туман,
Що прикривав всю правду так грайливо,
Не будьте Ви до цих подій байдужі
Бо разом ми не стримні й справді дужі!!!

22 листопада працівниками культури с.Слобідка-Гуменецька Кодовбецькою Я.Ю. та Сорокатою І.М. проведено патріотичну годину до четвертої річниці Революції Гідності "Народ мій є, Народ мій завжди буде, Ніхто не переможе мій народ" для учнів 6-А класу ЗОШ №6. Зав.клуб Кодовбецька Я.Ю. та Сороката І.М. пригадали події, які відбувалися в країні і на Майдані Незалежності у 2013 році, прививали почуття національної свідомості та громадянської активності, формували розуміння єдності та цілісності країни, усвідомлення себе українцем, готовність служити Батьківщині та стати на захист державних інтересів країни. Шупарська Л.В. підсумувала, що Революція Гідності не завершилася, вона продовжується на сході нашої країни. Саме завдяки мужності наших військових там на Сході, зараз тут ми можемо спати спокійно.


с.Нігин

21 листопада 2017 учні Нігинської школи вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

Вчитель історії Іваніцький Я.М. та завідуюча музеєм Слободян Н.П. розповіли про наших земляків: Васільцова В., Корнєєва А., згадали усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє.

Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі...


с.Абрикосівка

Захід до Дня Гідності та Свободи України. Провела бібліотекар бібліотечного пункту села Абрикосівки Савенко А.В.


Читати статтю Осінній ярмарок (Сахкамінська ЗОШ)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано