A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Завітало у Абрикосівку Миколаївське свято

Дата: 22.05.2018 09:40
Кількість переглядів: 1921

Миколаївське свято до нас завітало,
Усіх односельців сьогодні зібрало!

Вже декілька років поспіль традиційно збираються жителі сіл Абрикосівка та Корчівка у сільському клубі на концерт, присвячений Дню Села. Храмове свято припадає на 22 травня – в цей день прихожани села та паломники вшановують нашого небесного покровителя – Святителя Миколая, Архиєпископа Мирлікійського, а подарунки від Гуменецької сільської ради усі отримали після концертної програми у суботу, 19 травня.

Жителі села були раді поспілкуватися із сільським головою Абдулкадировою Інною Григорівною, заступником сільського голови Говоровським Валентином Вікентійовичем та начальниками відділів Гуменецької сільської ради.

Голубими птахами у залі злітали задушевні, щирі слова ведучих Аліни Савенко та Юлії Ярмолюк, струшуючи спокій, маревне мерехтіння спогадів, що бентежать думку, чарують душу, навівають згадку про прожиті роки...

Вихованці ДНЗ «Перлинка» зачарували глядачів таночками «Вальс квітів» та піснями і гуморесткою «Звідкіля беруться діти», а танець «Бабушки-старушки» у виконанні хлопчиків зірвав шквал оплесків від дідусів та бабусь.

Вокально-танцювальний гурт дівчаток-школярок «Дзвіночок» повернув усіх присутніх у безтурботне шкільне дитинство, бо саме школа – це те спільне, що об`єднує всіх.

Вокальна група жінок «Любава» своїми піснями нагадала усім запрошеним про юність, романтичні стосунки між хлопцями та дівчатами, а вокальна група старших жінок «Подолянка» розвеселила усіх глядачів піснями про сімейне життя. Хористки місцевої Свято-Миколаївської церкви нагадали своєю піснею «Молитва матері», що саме материнська молитва «із дна моря дістане», а Іван Вишневський подарував усім жінкам пісню «Третя чарка за жінок».

Дуже гарними картинами, виготовленими за технікою об`ємна ліпка (барельєф), милувалися у фойє клубу і дорослі, і діти. Майстриню Тетяну Хапко із села Корчівка запросили у Мюнхен (Німеччина), щоби там показати свої роботи. Ми горді за свою землячку і бажаємо їй успіхів та приємної подорожі.

За допомогу в організації свята староста села Оксана Костовська дякує працівникам сільської ради, особисто Інні Григорівні Абдулкадировій, приватним підприємцям Гаю С.М. та Яковенко А.М., ТОВ «Промтехнтранс» ( Антонюк В.А.), ТОВ «ЕНСЕЛКО» (Ярова М.В.), орендарям Дзюрману О.О. та Байдецькому В.О.


Читати Оголошення 25 травня 2018 року проводитиметься прийом громадян з роз’яснення правових питань ...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано