A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Дата: 03.05.2018 09:45
Кількість переглядів: 1235

Фото без опису

Гуменецька сільська рада повідомляє, що з 04.05.2018р. розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо детального плану території по річці Смотрич поблизу с. Думанів та с. Киселівка за межами населених пунктів на території Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, розробленого на замовлення Кам’янець-Подільської райдержадміністрації з метою обґрунтування потреби формування земельної ділянки, що знаходиться у державній власності для розміщення, будівництва та обслуговування мікрогідроелектростанції та передбачається в оренду ПП «ПРОСКУРІВЕНЕРГО».

Проект детального плану території для вказаних потреб розроблений на підставі розпорядження голови Кам’янець-Подільської райдержадміністрації №171/2017-р від 05.04.2017р.

Розробником проекту детального плану території є ТОВ «ЗАЦ «КАРАТ».

З проектом містобудівної документації можна ознайомитися на сайті Гуменецької сільської ради http://gumenetska-gromada.gov.ua та в адмінприміщенні Гуменецької сільської ради за адресою: вул. Першотравнева, 69 с. Гуменці (понеділок-четвер з 08:00 до 17:15 год., п’ятниця з 08:00 до 16:00 год.). За вказаною адресою також приймаються пропозиції громадськості щодо проекту детального плану території. Графічні інформаційні матеріали розміщені на фасаді будинку культури Гуменецької сільської ради за адресою: вул. Першотравнева, 68 с. Гуменці. Телефон для довідок 7-59-10.

Пропозиції щодо детального плану подаються з моменту виходу цього оголошення до 04.06.2018р.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – головний спеціаліст з юридичних питань загального відділу Онуфрієв Леонід Олександрович.

Громадські слухання з приводу даного питання будуть проводитися 04.06.2018р. о 17:15 год в сесійному залі приміщення Гуменецької сільської ради за адресою: вул. Першотравнева, 69 с. Гуменці.

Процедура проведення громадських слухань проводиться у відповідності до статті 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" від 17 лютого 2011 року № 3038-VI  та  "Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні", затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25 травня 2011 р. N 555.

Витяг з "Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні", затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25 травня 2011 р. N 555

7. Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

2) юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

8. Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 цього Порядку, або подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду. 

Подання, розгляд та врахування пропозицій громадськості

9. Відповідно до частини шостої статті 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" ( 3038-17 ) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Читати статтю День пам’яті Чорнобиля


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано