A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Інструктивно-методична нарада для директорів, заступників, вчителів початкових класів

Дата: 02.02.2018 15:01
Кількість переглядів: 1419

Відповідно до програми всеукраїнського експерименту за темою „Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти” за ініціативи методичного центру відділу освіти 31 січня на базі Гуменецького НВК проведено інструктивно-методичну нараду для директорів, заступників, вчителів початкових класів громади.

Голова методичного об’єднання вчителів початкових класів Гуменецької громади Білоус С.Т. окреслила завдання щодо діяльнісних методів навчання та викладання у Новій українській школі.

Директор Гуменецького НВК Пазюк Л.О. та заступник Монько Є.П. розповіли про практичну сторону впровадження Нової української школи, поділившись досвідом, оскільки брали участь у обласному семінарі з проблем реалізації Концепції Нової української школи та відвідали уроки в пілотній школі № 3 міста Кам’янця-Подільського.

Учасники інструктивно-методичної наради за участю начальника відділу освіти Лілії Срібняк, головного спеціаліста відділу Вікторії Колісник, завідуючої МЦ Наталії Луцик та методиста з початкової освіти Оксани Стефанюк обговорили проекти Типових освітніх програм для початкової школи, засоби навчання та між предметну інтеграцію.

 


Читати статтю Світогляд очима Ф. Стендаля (с.Великозалісся)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано